CS:GO oynayanların toplum içerisinde küçük görülmesi

Makaleler
4
Arkadaşlar forumda CS:GO oynayanlara nedense utanç verici bir şey yapıyormuş gibi davranılıyor. Çok rastladım, daha yeni bir arkadaş bana CS:GO oynadığım için 'terorist paşa' dedi. Bundan 2-3 gün önce ise ETS 2 ve CS:GO oynadığım için nedense aşağılandım. Yani anlamadım neden olduysa adam sen git 'ETS 2 ve CS:GO oyna' dedi. (Steam hesabımda bu oyunlar var oradan biliyorlar) daha önce de 2 arkadaş kendi arasında tartışırken rastladım. Bu 2 arkadaşa göre durum şöyle:
CS:GO oynayan: Gündelik oyuncu.
Witcher 3 gibi taş gibi PC isteyen oyunları oynayan: Gerçek oyuncu.
(Yani Witcher oynayanlar "pıro geymır")
Neden böyle bir baskı var?
Ben şunu da açık açık söyleyeyim ki benim de her oyunu düşük ayar 60 FPS açan PC'm olsa yine de bırakmam CS:GO'yu.
Evet bu baskı neden var? Tartışalım.

İlk olarak CS:GO, eski bir oyun olduğu için çoğu insan bu CS:GO oynuyor kesin bilgisayarı kötüdür benim şöyle Cyberpunk açıyor Epic'de Fortnite oynuyorum yok şunu yapıyorum falan olduğu için oyuncuya değil de sisteme bakarak karar veriyor çoğu insan ki bunlarında yaşı 15'den fazla değildir. Benim tahminimce çok gereksiz ve mantıksız geliyor bana, ama gidip de bir Valorant oynayanı görsen skilleri güzel kullanıyor, şunu şöyle yapıyor adam vurup skiliyle kaçıyor diye oyuncu oluyor. Ne şeyse artık yapacak bir şey yok. Görmezden gelmek lazım. Bu konularda çoğu kişi yanlış anlıyor artık bağımlılıktan olmuş sanırsam. Aslında çok karşılaşılan bir şey değil ben de burada ilk kez sizden duydum.

CS:GO yada CS kısacası yıllardır oynamadığım oynamayı bıraktığım oyun hani girsem artık ben eski ben değilim o aim yok o hırs yok belki sene 2009 a geri dönebilsem 2010 da dönsem kısacası belki kıskandıkları için öyle yapıyorlardır.

Hocam vallahi bende de o durum var nedeni sanki belli o aşağılayan kişiler ya önyargılı ya da geri kafalı hatta belki oyunlarla alakası olmayan birisi öyle bir şey söylemiştir. Bence takmamaya çalışın başkasının ne dediğinin bir önemi yok siz o yaptığınız şeyin kendinizce doğru olduğunu düşünüyorsanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı