CS:GO Oyun Bilgisi Geliştirme Ve Önerilen Ayarlar

Perceival

Megapat
Katılım
10 Temmuz 2017
Mesajlar
3.830
Çözümler
15
Arkadaşlar CS başlamaya karar verdim. Önerdiğiniz Crosshair V'e oyun için ayarlar nelerdir ya da elinizde hazır, güzel bir Config dosyası varsa buradan da paylaşabilirsiniz. Aim ve spray geliştirmek için neler önerirsiniz? Atölyede çeşitli haritalar görmüştüm ama hangilerinin iyi olduğunu bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Crosshair olarak sakın başkalarınınkini kullanma. Atölye haritalarında dene ve kendine uygun olanı bul. Bütün crosshair, viewmodel ayarlarını config generator adlı mapde yapabilirsin. Aim geliştirmek için Aim botZ, fast Aim reflex maplerini kullanabilirsin.
 
@Perceival crosshair olarak "crashz crosshair" haritasını atölyeden seçin. O haritada size en rahat en güzel gelen crosshair hangisi ise onu seçin. Aim haritası olarak "Aim botz" olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Global olarak tavsiye ederimki en iyi nasıl oynayabiliyorsan en iyi ayar odur. Oyun bilgisi geliştirmek içinse bol bol competitive atmalısın. Oynadıkça gelişirsin.
 
Öncelikle kendi temel ayarlarını bulmalısın yani çözünürlük, sensivity ve crosshair. Bu temel ayarları en doğru şekilde bulman için YouTube aramaya "doğru sensivity, doğru çözünürlük bulmak" yazıp öğrenebilirsin.

Bunları bulduktan sonra aim ve spray geliştirmek için atölye haritası indireceksin (aimbotz vb.) bu haritalarda günde en az 1 saat antrenman yapmalısın. Aim geliştirmenin en temel noktası FFA dediğimiz ölüp yeniden doğulan deathmatch serverlarda oynamaktır. Günde 30 dk. Ffa girmen aimini çok geliştirecektir.

Oyun bilgisi oyunun en meşakkatli kısmıdır çünkü zaman ve tecrübe ister. Bir günde veya bir ayda oluşabilecek bir şey değildir. Sürekli profesyonelleri izlemek ve öğrenmek gerekir.
Oyun bilgisini geliştirmenin en temel noktası profesyonel maçları izlemektir. Bu maçlarda oyunun en yüksek seviyesi oynanır ve yeni başlayanlar için maçların her anı yeni bir şey öğretir. Belli bir süre sonra üst düzey taktikler ve oyuncuların ne yapmaya çalıştıklarını çok iyi şekilde kavrayacaksın.

Oyun bilgisini detaylı geliştirmek için;

-Profesyonel maçlar izlenilmeli.
-Profesyonel oyuncu POVları izlenilmeli.
-Oyun içi roller öğrenilmeli.
-Smoke ve molotof kullanımları öğrenilmeli.
-Oyun içi terimler (rotate atmak, trade kill almak gibi.) öğrenilmeli, bu kavramlar direk oyun içi bilgisidir.
-Oyun ekonomisi öğrenilmeli.
-Giriş seviyesi taktikler öğrenilmeli.
 

Geri
Yukarı