Çözüldü CS:GO Oyun ekranında donması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

buster

Hectopat
Daha fazla  
Laptopu yeni Win 10'a yükselttim. Oyun içi gayet akıcı fakat bazı tuş fonksiyonlarında (alt+Taba düşme, lobi odasında mikrofonu kapatma, görüntü çözünürlüğünü değiştirirken, vs.) veya sebepsiz yere oyun kilitleniyor ve hiçbir tuş kombinasyonu işe yaramıyor ve her seferinde laptopu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum.

Araştırıp (Xbox üzerinden 'Game DVR' nı kapattım, birkaç konsol kodu denedim, oyun içi CPU'yu devre dışı bıraktım, oyunun yerel dosyalarını doğrulattım) fakat hala sorun devam ediyor.

Laptop özellikleri (Casper):
Win10 64 bit
4GB RAM
2GB Nvıdıa Geforce ekran kartı -
4.nesil işlemci

Çözüm
Bilgisayarınız, fabrikada bilgisayarınıza en optimize edilmiş OS ile birlikte geliyor. Yani daha üst sürümler böyle sıkıntılar olabilir. "diye düşünüyorum ben" :D

Sorunu çözdüm diyebilirim. Bu sorunu olan olursa diye buraya bırakıyorum. Oyunu 'tam ekran pencere modu'nda açtım bu şekilde oynuyorum. Oyun içinde görüntü ayarlarını değiştirirken donma olayı yine gerçekleştiği için, '- windowed' kodunu, steam/kütüphane/CS:GO, sağ tık, özellikler/başlatma seçeneklerini ayarla kısmına tıklayıp bu kodu yazıp ' tamam ' diyoruz.

Ve oyunu açtığımızda pencere modunda açılıyor. Oyunun görüntü ayarlarından 'tam ekran pencereli' seçeneğini seçip uyguladıktan sonra herhangi bir sorun kalmıyor. Sorunun tam kaynağı nedir bulamadım ama bu yöntemle FPS sorunu falan yaşamadan da oynayabiliriz.
Bilgisayarınız, fabrikada bilgisayarınıza en optimize edilmiş OS ile birlikte geliyor. Yani daha üst sürümler böyle sıkıntılar olabilir. "Diye düşünüyorum ben" :D

Bilgisayarınız, fabrikada bilgisayarınıza en optimize edilmiş OS ile birlikte geliyor. Yani daha üst sürümler böyle sıkıntılar olabilir. "diye düşünüyorum ben" :D

Sorunu çözdüm diyebilirim. Bu sorunu olan olursa diye buraya bırakıyorum. Oyunu 'tam ekran pencere modu'nda açtım bu şekilde oynuyorum. Oyun içinde görüntü ayarlarını değiştirirken donma olayı yine gerçekleştiği için, '- windowed' kodunu, steam/kütüphane/CS:GO, sağ tık, özellikler/başlatma seçeneklerini ayarla kısmına tıklayıp bu kodu yazıp ' tamam ' diyoruz.

Ve oyunu açtığımızda pencere modunda açılıyor. Oyunun görüntü ayarlarından 'tam ekran pencereli' seçeneğini seçip uyguladıktan sonra herhangi bir sorun kalmıyor. Sorunun tam kaynağı nedir bulamadım ama bu yöntemle FPS sorunu falan yaşamadan da oynayabiliriz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı