Kur güncellenmesi ne zaman olacak önemli olan o yarın kesin bir bilgimi dusuncenmi kankam ?@GfbSieR ben riskimi aldım, fakat zarar edersen beni suçlama. Herhangi bir item sitesine hem normal hem de gizli sekmeden gir fiyata bak, oranla. Ona göre düşün.
Allah Allah Hatıra jetonlari 41 de duruyordu@GfbSieR Pazar günlük olarak güncelleniyor, gece 12 gibi güncellenir herhalde. Oyun içi zaten 13'e indeksli.
Yarın güncellenicek derken Valve şirketinde çalışan tanıdığınız var mı ?@GfbSieR ben 2₺'den aldığım kapsülleri, ve 26₺'den aldığım 6 adet hatıra paketlerini sattım, toplamda 64₺ kâr ettim. Yarın istersem daha ucuza alabilirim, kur yarın güncellenecek. Şu an kur 17.85₺ civarında.
Ve yarın dediğini Pazar hangi Pazar günü ?@GfbSieR Pazar günlük olarak güncelleniyor, gece 12 gibi güncellenir herhalde. Oyun içi zaten 13'e indeksli.
Woow sağlam düşüşler görüyoruz pazarda lakin güncel durum nedir ? Oyun içi eşyalar ne durumda bilgin var mı ?Güncellendi bile. 34₺'ye sattığım skin şu an 27₺.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.