CS:GO oyuncusu kaç DPI mouse almalı?

Burak057

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben CS:GO oyuncusuyum. Daha çok profesyonel bir mouse almak istiyorum. Eski farem Logitech kablosuz idi. Bu DPI ne işe yarar? Neye göre ne miktarda olanlardan almalıyım ?

Ne işe yarar ? Bende de G402 var. Bir oyuncu faresinin normal satılan farelerden en büyük farkı gelişmiş hassasiyetleri ve rahatlığıdır. Ben 1.02 sensitivity ve 700DPI ile oynadım oyunu. Yanındaki fazladan tuşlar mikrofonu daha kolay kullanmamı sağladı. İstersen başka özellikler eklersin.

Ne işe yarar ? Bende de G402 var. Bir oyuncu faresinin normal satılan farelerden en büyük farkı gelişmiş hassasiyetleri ve rahatlığıdır. Ben 1.02 sensitivity ve 700DPI ile oynadım oyunu. Yanındaki fazladan tuşlar mikrofonu daha kolay kullanmamı sağladı. İstersen başka özellikler eklersin.
Hocam bende de G402 var, 4000 dpi ama hiçbir zaman öyle Razer' deki falan gibi 10.000 dpi ye ihtiyaç duymadım. En az 4000 dpi olması lazım CS:GO için alacağın farenin.

Evet ben de tuşları mikrofon için kullanıyorum Ayrıca aktif dpi kullanılan bir fare olmalı. Mesela G402' de 240 ila 4000 arasında istediğin değeri seçersin ama bazı farelerde, 12.000 dense bile bazı belli değerleri seçebilirsin.

Hocam bende de G402 var, 4000 dpi ama hiçbir zaman öyle Razer' deki falan gibi 10.000 dpi ye ihtiyaç duymadım. En az 4000 dpi olması lazım CS:GO için alacağın farenin.

Evet ben de tuşları mikrofon için kullanıyorum Ayrıca aktif dpi kullanılan bir fare olmalı. Mesela G402' de 240 ila 4000 arasında istediğin değeri seçersin ama bazı farelerde, 12.000 dense bile bazı belli değerleri seçebilirsin.

4000 DPI ne Allah aşkına ? oyundaki sensitivity'i 1.0'a alsanız DPI'ı 4000'e alsanız oyun oynanmaz. Ben kalite açısından dedim.

Oyunda hassas nişan almak için DPİ ve hassasiyetin düşük olması gerekir. Ayrıca kaygan mause pad kullanmakta fayda var.

Yeni başlayanlar için haklısınız ama ben 3 senedir oynuyorum, ayarlarımdanda memnunum. Mousepadım qck.

Aslında bu kişiden kişiye değişir. Bazısı ağır oynar, bazısı hızlı oynar. Refleks meselesi...

Yok hocam zaten 1.600 üstü sıkıntı olur ama bende kinzu v3 vardı, 3000 dpi demsine rağman ancak 2 tane değer seçebiliyorsun. Max Dpi değeri yükseldikçe hassasiyet ve doğruluk artıyor çünkü işlemci ve algılayıcı gelişiyor.

Bu arada ayarlarım 1.9 sens ve 1.600 dpi.

Haklısınız ancak G402'de istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Ancak DPI'ı atıyorum 325 olarak ayarlamak isterseniz bu değeri kendisi değiştirebiliyor. Çok detaylı ayarlayamıyorsunuz. O 325 i ya 330 yapıyor ya da 321. (rakamları kafadan attım, örnek amaçlıdır) Ben oyun içi sensitivity'i 1.02, DPI'ı ise 700 olarak kullanmıştım, şükür ki artık oynamıyorum :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı