CS:GO oyundan atılma sonrası ban

DeverNn

Decapat
Merhaba arkadaşlar.
Bugün CS:GO'da rekabetçi atarken beni oyundan attılar ve iki saat ban yedim birkaç gun önce de maçtan atmışlardı ve 30 dk ban yemiştim şimdi ben bir kez daha atılırsam buyuk ihtimalle 1 gun ban yiyeceğim peki bu ben her oyundan atıldığımda boyle devam edecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler cevabınız için daha dikkatli olurum zaten trollemiyorum Steam profilime girip Türk bayrağı goren kişi hakaret edip duruyor
Irkçılar kaçınılmaz. Yapabilirseniz Türk olduğunuzu saklayın bu zamanlarda. Özellikle CS:GO ırkçı bir oyun. Ve ya bir arkadaşınızla girerseniz ikinizde birbirinizin atılmasını engelleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.
Bugün CS:GO'da rekabetçi atarken beni oyundan attılar ve iki saat ban yedim birkaç gun önce de maçtan atmışlardı ve 30 dk ban yemiştim şimdi ben bir kez daha atılırsam buyuk ihtimalle 1 gun ban yiyeceğim peki bu ben her oyundan atıldığımda boyle devam edecek mi?
Arka arkaya bir buçuk ay boyunca 1 hafta ceza yedim.. Bir buçuk ayda 5 oyun oynadabildim :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı