CS:GO Oyundan Çıkınca siyah ekran sorunu

Osman ERGENÇ

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. CS GO'da oyunu oynadıktan sonra çıkmak istediğimde oyunu kapat dediğim anda siyah ekran alıyorum. Ve bilgisayar siyah ekranda kalıyor alt+f4 ve alt+altgr+delete tuşları da hiçbir işlev görmüyor. Bilgisayara reset atmaktan başka hiçbir çarem kalmıyor. Lütfen sorunun sebebini veya çözümünü bilen yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlüğü düşür. Ben 1980x1080'de oynuyordum. Aynısını bende de yapıyordu. 1400x900 yaptım düzeldi.

Sanırım bu sorun GeForce Experience'dan kaynaklanıyor.

GeForce Experience kullanıyorsan oyunlardan CS:GO'yu seç.
OPTİMİZE ET butonunun yanındaki ingiliz anahtarı simgesine tıklayıp özel ayarları aç.
2715x1527 olan çözünürlüğü 1920x1080 yapıp uygula.

Ben bu şekilde kendi sorunumu çözdüm. Oyundaki çözünürlük ile masaüstü çözünürlüğü farklı olduğu için oyundan çıkınca ekran siyah kalıyor.

Valla benım sorun devam edıyor ama ılgınc bır sekılde bu arkadasın paylasdıgı çözüm süper ya. Oyundan cıktıgımda sıyah ekranda kalıyor. Ben de bunu yapıyorum hemen masaustune gelıyor bır ses cıktıktan sonra. Super bir sey ya :D Win+CTRL+Shift+B.

Windows 10 mu kullanıyorsun? Ekran kartın nedir? Sürücüsü güncel mi? Win+CTRL+Shift+B dener misin? Görüntü bağdaştırıcılarından monitör sekmesine gelin. 59 Hz ise 60 Hz yapmayı deneyin.
Hz'yi 59'dan 60'a çıkarınca düzeldi. Çok teşekkkürler. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı