CS:GO "oyunun eşya sunucusuyla bağlantısını kuramadık" hatası

TheNoblesT.R

Hectopat
Pazarda skin almaya çalışıyorum fakat fotoğraftaki gibi hata veriyor. Steam'i kapa aç yaptım düzelmedi.

asd12.PNG

CS:GO sunucuları son günlerde sıkıntılı. Çok fazla işlem yapılıyor. Tarayıcıdan deneyebilirsiniz. Veya tek çözüm beklemek.

Bu aralar pazar biraz sıkıntı çünkü CS2 çıkınca satarım diye millet deli gibi kasa alıyor. Ayrıca CS2'de daha güzel gözüken bazı skinler var ona da saldırılıyor.

CS:GO sunucuları son günlerde sıkıntılı. Çok fazla işlem yapılıyor. Tarayıcıdan deneyebilirsiniz. Veya tek çözüm beklemek.

Tarıyıcıdan da aynı hatayı veriyor sanırım tek çare beklemek.

Bu aralar pazar biraz sıkıntı çünkü CS2 çıkınca satarım diye millet deli gibi kasa alıyor. Ayrıca CS2'de daha güzel gözüken bazı skinler var ona da saldırılıyor.

Hocam Steam de server değiştirme falan var mı?

Aynı hatayı şuan bende alıyorum yok şuan hocam. Steam'i silip tekrar yüklemekten tut oyunu silip yükledim mobilden tarayıcıdan da denedim hala aynı pazardan bir şey alınamadığı gibi envanterimi de göremiyorum kullanılamıyor diyor.

Hocam benim şuan düzeldi. Bi kontrol eder misiniz düzelmiş olması lazım. Sanırım sunucularla alakalı olan bir sıkıntı.

Son düzenleme:
Aynı hatayı şu an bende alıyorum yok şu an hocam. Steam'i silip tekrar yüklemekten tut oyunu silip yükledim mobilden tarayıcıdan da denedim hala aynı pazardan bir şey alınamadığı gibi envanterimi de göremiyorum kullanılamıyor diyor.

Hocam benim şu an düzeldi. Bir kontrol eder misiniz düzelmiş olması lazım. Sanırım sunucularla alakalı olan bir sıkıntı.

Evet hocam 2-3 tane aldım ama AWP hala düzelmedi şaka gibi ya :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı