CS:GO para karşılığında hesap boost ban sebebi mi?

reiscatli35

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Para karşılığı hesap boostluyorlar. Bu nedir arkadaşlar? Nasıl yapıyorlar ve ban sebebi mi yaptırsak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İllegal bir olaydır. Yapmasan senin içinde takımın içinde daha iyi. Hesabını "boost"latıp yüksek seviyeye gelince emin ol eline bir şey geçmiyor. Seviyen nere ise orda oyna. Bulaşma bu tip şeylere.
 
Gerek yok. Ayrıca örneğin sen gümüş 3' sün adam muhteşem oynadı seni nova 3 yaptı. Senin seviyendeki oyuncular gümüş 3' teydi sen ise artık nova 3 oldun yani adam sana boost yapınca sen büyük ihtimalle rütbe düşersin çünkü sen o seviyedeki adamlardan kötü oynuyorsun.
 
Banla bir alakası yok tamamen boostlayan kişinin para kazanmak için yaptığı bir iş sizi istediğiniz rütbeye kadar çıkartır karşılığında skin veya başka eşyalar isteyebilir eğer düşünüyorsanız hesabınızda Steam Guard'ı mutlaka aktif edin yoksa sıkıntı çıkabilir. Sizi çıkardığı rütbeye daha önceden
çıkmadıysanız ve çok profesyonel bir oyuncu değilseniz muhtemelen eski rütbenize kısa sürede geri geleceksiniz böyle gereksiz işler için bence para harcamaya gerek yok kendiniz oynayın kendiniz mücadele edin en azından zevk alırsınız
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı