CS:GO'da Paris 2023 kapsülleri kısa süre önce indirime girdi. Alınmalı mı yoksa alınmamalı? Fiyati yüksek miktarlara ulaşabilir mi? AK-47 mi satip bekletmeyi düşünüyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? AK'yi elimde tutmalı mıyım yoksa kapsüle yatırayım mı?
CS:GO'da Paris 2023 kapsülleri kısa süre önce indirime girdi. Alınmalı mı yoksa alınmamalı? Fiyati yüksek miktarlara ulaşabilir mi? AK-47 mi satip bekletmeyi düşünüyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Ak'yi elimde tutmalı mıyım yoksa kapsüle yatırayım mı?
Şuan kapsüller yurt dolar bazında 0.25 cent türkolar dolara çevirince 0.23 centten alıyor bu avantajlı bir durum.
Alınabilir çünkü 2024'e kadar herhangi bir kapsül oyuna gelmiycek. Bu süre boyunca oyundaki son kapsül paris kapsülleri olucak.
Öyle yapacağım hocam mesela şimdiden sticker başına 37kuruş kârla satın alıyorum. Çarşamba günü dolar güncellemesi gelirse kasa başına şimdiden 1.5₺ kâr etmeye başlamış olacağım.
Göze alınmaya değer bir risk olduğunu düşünüyorum hocam
Öyle yapacağım hocam mesela şimdiden sticker başına 37kuruş kârla satın alıyorum. Çarşamba günü dolar güncellemesi gelirse kasa başına şimdiden 1.5₺ kâr etmeye başlamış olacağım.