Paris 2023 Kapsülleri artar mı?

Ben %50 meydan okuyanlar gerisini % 25 efsaneler ve % 25 mücadeleciler aldım . Meydan okuyanların içindeki takımların diğer turnuvaya katılma olasılığı düşük olarak gördüğüm için ona ağıırlık verdim

imza olarak mücadeleciler alıp kenara atıp unutacam başka imza almam büyük ihtimal
Hocam 2 tane var herbirinden. Siz tam olarak hangilerini aldınız? Ben tek birtaneye yatırım yapmayı düşünüyorum açıkçası. Zaten zarar ettirmez.

şöyle anlatim sana 2022 antwerp turnuvasındaki efsaneler kapsülü pazarda 600.000 satış vardı ve en değerli o oldu o dönemde. Yani sayı önemli ama içindeki stickerlar da önemli
Ama 240k da yüksek sayı hocam. İmza daha garanti yatırım gibi sanki. Pek emin değilim ama sayı da önemli baya.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198246073682/
profilimden bakabilirsin hocam . Bu senenin stickerları genel olarak baya sevildi ve şuan pahalılar. Benim tavsiyem mouz , fnatic , monte ve 9ine stickerları . Hololar pahalı olduğu için parıltılı sticker yatırımı öneriyorum
Hocam parıltılı haricinde düz olanlar da olur mu? Burada parıltılı demişsiniz ama profilinizde parıltılı ile düzleri de var? O yüzden emin olamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı