Knkm neden artsın onun yerine gitsin kasa alsın yani skinde hiç riskli deil ben baya skin aldım cs2 çıkınca bak fiyatları ne kadar kâr ettiriyorSkin riskli iş. Neden artmasın hocam bu arada?
Knkm neden artsın onun yerine gitsin kasa alsın yani skinde hiç riskli deil ben baya skin aldım cs2 çıkınca bak fiyatları ne kadar kâr ettiriyorSkin riskli iş. Neden artmasın hocam bu arada?
Cs 2'nin fiyatları yükselteceği garanti değil ezbere konuşmayın hocam. Neden artsın ne ayrıca major kapsülleri bunlar. Birdaha düşmeyecekler sınırlı sayıdalar.Knkm neden artsın onun yerine gitsin kasa alsın yani skinde hiç riskli deil ben baya skin aldım cs2 çıkınca bak fiyatları ne kadar kâr ettiriyor
Knkm stok diye birşey var mesela 1. Stok 100₺ olan 6. Stokda 170₺ olur cs2 çıkınca millet güzel görünen skin alıp stokları yitirip zam gelecektir. Kesin konuşmayın ama gelecek.Cs 2'nin fiyatları yükselteceği garanti değil ezbere konuşmayın hocam. Neden artsın ne ayrıca major kapsülleri bunlar. Birdaha düşmeyecekler sınırlı sayıdalar.
Her skin öyle kafasına göre artmayacak. Fiyatı artacak skinler koleksiyonlardan kalma Aug Jade gibi birdaha düşmeyecek skinler. Tabii her skin dolaylı olarak artıyor da bunun Dolarla ilgisi var Cs2 ile alakası yok.Knkm stok diye birşey var mesela 1. Stok 100₺ olan 6. Stokda 170₺ olur cs2 çıkınca millet güzel görünen skin alıp stokları yitirip zam gelecektir. Kesin konuşmayın ama gelecek.
Knkm yalnız hatirlatayim tekrar cs2 bu csgo deil cs2 izle gör bakalım grafiklerini bu oyun birde global yani bu oyuna ilgi fena dusucek bak ister inan ister inanma skin fiyatlarinin zam artışını ağzın açık izlersin artık. Güzel skinler çok gizli olsun ajan vb her türlü artacak bu yorumunda cs2 cikinca görüp umarım pişman olmassin.Her skin öyle kafasına göre artmayacak. Fiyatı artacak skinler koleksiyonlardan kalma Aug Jade gibi birdaha düşmeyecek skinler. Tabii her skin dolaylı olarak artıyor da bunun Dolarla ilgisi var Cs2 ile alakası yok.
Grafik değişiyor skin değil. Sanıyor musunuz ki Pp bizon runik gibi dandik skinlerin fiyatı artacak. Artsa dahi 1 lira artar ancak. Öyle dediğin gibi olacak olsa piyasası çöker oyunun. Orta kalite her skin 700 TL olurdu.Knkm yalnız hatirlatayim tekrar cs2 bu csgo deil cs2 izle gör bakalım grafiklerini bu oyun birde global yani bu oyuna ilgi fena dusucek bak ister inan ister inanma skin fiyatlarinin zam artışını ağzın açık izlersin artık. Güzel skinler çok gizli olsun ajan vb her türlü artacak bu yorumunda cs2 cikinca görüp umarım pişman olmassin.
Hocam hangilerinden aldınız? Hangi Paris 2023 kapsülü alınmalı diye bir konum daha var isterseniz oraya da yazabilirsiniz.Her şekilde artacak, bazen kısa sürer bazen uzun. Binlerce adet aldım bakalım bu sefer ne kadar sürecek.
Knkm dandik 1₺lik skinler artmayacak kaliteli güzel skinler artacak örneğin 50₺lik skinler atacak her türlü ztn cs2 görünce görürsünüz ağzınız açık şekilde herkes skin yatırımı yapıyor.Grafik değişiyor skin değil. Sanıyor musunuz ki Pp bizon runik gibi dandik skinlerin fiyatı artacak. Artsa dahi 1 lira artar ancak. Öyle dediğin gibi olacak olsa piyasası çöker oyunun. Orta kalite her skin 700 TL olurdu.
Hocam hangilerinden aldınız? Hangi Paris 2023 kapsülü alınmalı diye bir konum daha var isterseniz oraya da yazabilirsiniz.
Neden artacak hocam? Elle tutulur sebep verin biz de inanalım. Herkes skin stoklarsa asıl fiyatlar artmaz. Birşeyin sayısı fazlaysa çoğu zaman değeri ya azalır ya da yerinde sayar. Aynı şey kapsüllerde de geçerli.Knkm dandik 1₺lik skinler artmayacak kaliteli güzel skinler artacak örneğin 50₺lik skinler atacak her türlü ztn cs2 görünce görürsünüz ağzınız açık şekilde herkes skin yatırımı yapıyor.
Tamam knk uzatmaya gerek yok bugün ağustosun 5 2023 bu tarihte sana tek diyeceğim bu kdr knkm skin fiyatlari artmaz diyorsun sen böyle devam et cs2 çıkınca zamlı fiyatla skin alman dileğiyleNeden artacak hocam? Elle tutulur sebep verin biz de inanalım. Herkes skin stoklarsa asıl fiyatlar artmaz. Birşeyin sayısı fazlaysa çoğu zaman değeri ya azalır ya da yerinde sayar. Aynı şey kapsüllerde de geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.