Çıkartma çıkıyor içinden. Çoğunluk yatırım amaçlı alıyor ama. Sınırlı süreli satıldığı için zaman geçtikçe değer kazanıyorlar.
Aynen. Şanslıysan birkaç tane de açabilirsin ama yatırım için elinde tutmak daha mantıklı.Yatırım amaçlı alınır o zaman değil mi?
Evet, CS: GO içinden.Hocam nereden alıyoruz kapsülü CS:GO içinden mi?
Aynen. Şanslıysan birkaç tane de açabilirsin ama yatırım için elinde tutmak daha mantıklı.
Evet, CS:GO içinden.
Hocam bende 10 tane alayım diyorum sorum şu . Hepsini açayım sticker olarak mı satayım yoksa hiç açmadan CS2 çıkana kadar bekleyip çıkınca mı satayım nasıl kâr elde ederiz ?Aynen. Şanslıysan birkaç tane de açabilirsin ama yatırım için elinde tutmak daha mantıklı.
Evet, CS: GO içinden.
Alınır hepsiyle. Ana sayfada aşağıdaki görseldeki bölüme tıklayarak alabilirsin. Bu arada uzun vaadeli yatırımlardır kapsüller. Ben bir seneye yakın elimde tutmayı düşünüyorum mesela. Kâr bırakması bu kadar sürmez tabii, daha erken de kâr bırakmaya başlar. Yeterli olduğunu düşündüğün zaman satarsın.Kartta 30 TL var. Hepsiyle alınır mı sizce? Bir de CS:GO içinden nereden almalıyım? Tarif ederseniz sevinirim.
Alınır hepsiyle. Ana sayfada aşağıdaki görseldeki bölüme tıklayarak alabilirsin.
Eki Görüntüle 1832873
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.