Hangi kapsülü alacağıma ben de tam karar vermedim. Aşağıdaki kanalın bu akşamki videosunu bekliyorum.İmzalar kapsülü para eder mi? Her kapsülden 1 tane mi almak mantıklı yoksa 1 tanesinden mi?
Hangi kapsülü alacağıma ben de tam karar vermedim. Aşağıdaki kanalın bu akşamki videosunu bekliyorum.İmzalar kapsülü para eder mi? Her kapsülden 1 tane mi almak mantıklı yoksa 1 tanesinden mi?
15 tane falan açtım 1 kırmızı 2 pembe çıktı 400 lira kar ettim satıp skin almayı düşünüyorum.
hangisinden açtınız hocam?15 tane falan açtım 1 kırmızı 2 pembe çıktı 400 lira kar ettim satıp skin almayı düşünüyorum.
Oyunda 5.95TL olan bir ürünü pazarda neden 7TL ye alsınlar dostum. 5.95 den de düşecek o fiyatlar. 4 5 Civarı görür rahat.Bu kapsülleri alırsam yatırımlık değil şöyle yapacağım: Kapsüllerin pazara çıkmasını bekliyeceğim ve çıktığında 7TL civarı olacak satınca kapsül parası tekrar çıkacak sat al sat al yapacağım puan kasmak için. Ama Max 200TL'lik 20-30tane alırım büyük ihtimal.
Bunu herkes biliyor ama şunu unutmayın dolar böyle yükselmeye devam ederse daha pazara bile çıkmadan indirime zam gelecek geçen seferde böyle bir durum olmuştu 2 TL olan kapsülleri 4-5 e çekmişlerdi sanırım. Bunda da 5.95₺ olan kapsülleri dolar artmaya devam ederse en kötü ihtimalle 7-8₺ yaparlar ve fiyatı pazarda 6 ₺'nin altına zor düşer.Oyunda 5.95TL olan bir ürünü pazarda neden 7TL ye alsınlar dostum. 5.95 den de düşecek o fiyatlar. 4 5 Civarı görür rahat.
Artık TL başına 4 puan veriyor. İşiniz biraz zor. Dolara bağlı olarak gitgide düşüyor, 1 ay önce 5'ti, 2 sene önce 14 falan.Bu kapsülleri alırsam yatırımlık değil şöyle yapacağım: Kapsüllerin pazara çıkmasını bekliyeceğim ve çıktığında 7TL civarı olacak satınca kapsül parası tekrar çıkacak sat al sat al yapacağım puan kasmak için. Ama Max 200TL'lik 20-30tane alırım büyük ihtimal.
İzleyici biletleri ve hatıra jetonu indirime girmedi.
Eki Görüntüle 1832767
3 dakikada 100 TL battım.
Kesinlikle almayın 35 tane açtım hiç birşey çıkmıyor zaten birçok sticker ucuz hani pahalilarda var ama ihtimali baya düşük bence o parayla onları almak yerine skin yada oyun almak daha mantıklı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.