CS:GO Paris kapsül indirimi geldi

15 tane falan açtım 1 kırmızı 2 pembe çıktı 400 lira kar ettim satıp skin almayı düşünüyorum.

Şansın iyi gitmiş sabah 90 tane açtım 200 lira zarar ettim 4 tane kırmızı sticker çıkmasına rağmen zevkine açmıştım. 1010 tanede aldım kenara koydum kar eder diye.

Bu kapsülleri alırsam yatırımlık değil şöyle yapacağım: Kapsüllerin pazara çıkmasını bekliyeceğim ve çıktığında 7TL civarı olacak satınca kapsül parası tekrar çıkacak sat al sat al yapacağım puan kasmak için. Ama Max 200TL'lik 20-30tane alırım büyük ihtimal.
Oyunda 5.95TL olan bir ürünü pazarda neden 7TL ye alsınlar dostum. 5.95 den de düşecek o fiyatlar. 4 5 Civarı görür rahat.

Oyunda 5.95TL olan bir ürünü pazarda neden 7TL ye alsınlar dostum. 5.95 den de düşecek o fiyatlar. 4 5 Civarı görür rahat.
Bunu herkes biliyor ama şunu unutmayın dolar böyle yükselmeye devam ederse daha pazara bile çıkmadan indirime zam gelecek geçen seferde böyle bir durum olmuştu 2 TL olan kapsülleri 4-5 e çekmişlerdi sanırım. Bunda da 5.95₺ olan kapsülleri dolar artmaya devam ederse en kötü ihtimalle 7-8₺ yaparlar ve fiyatı pazarda 6 ₺'nin altına zor düşer.

Bu kapsülleri alırsam yatırımlık değil şöyle yapacağım: Kapsüllerin pazara çıkmasını bekliyeceğim ve çıktığında 7TL civarı olacak satınca kapsül parası tekrar çıkacak sat al sat al yapacağım puan kasmak için. Ama Max 200TL'lik 20-30tane alırım büyük ihtimal.
Artık TL başına 4 puan veriyor. İşiniz biraz zor. Dolara bağlı olarak gitgide düşüyor, 1 ay önce 5'ti, 2 sene önce 14 falan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyici biletleri ve hatıra jetonu indirime girmedi.

Eki Görüntüle 1832767

3 dakikada 100 TL battım. :(

Kesinlikle almayın, yaklaşık 35 tane açtım içinden düzgün bişey çıkmadı zaten bi çoğu ucuz he hani pahalilarda var ama ihtimali baya duauk
Eki Görüntüle 1832760

Beklenen kapsül indirimi geldi 5.95 fiyattan satılıyor.
Kesinlikle almayın 35 tane açtım hiç birşey çıkmıyor zaten birçok sticker ucuz hani pahalilarda var ama ihtimali baya düşük bence o parayla onları almak yerine skin yada oyun almak daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı