Şansın iyi gitmiş sabah 90 tane açtım 200 lira zarar ettim 4 tane kırmızı sticker çıkmasına rağmen zevkine açmıştım. 1010 tanede aldım kenara koydum kar eder diye.
Bu kapsülleri alırsam yatırımlık değil şöyle yapacağım: Kapsüllerin pazara çıkmasını bekliyeceğim ve çıktığında 7TL civarı olacak satınca kapsül parası tekrar çıkacak sat al sat al yapacağım puan kasmak için. Ama Max 200TL'lik 20-30tane alırım büyük ihtimal.
Bunu herkes biliyor ama şunu unutmayın dolar böyle yükselmeye devam ederse daha pazara bile çıkmadan indirime zam gelecek geçen seferde böyle bir durum olmuştu 2 TL olan kapsülleri 4-5 e çekmişlerdi sanırım. Bunda da 5.95₺ olan kapsülleri dolar artmaya devam ederse en kötü ihtimalle 7-8₺ yaparlar ve fiyatı pazarda 6 ₺'nin altına zor düşer.
Bu kapsülleri alırsam yatırımlık değil şöyle yapacağım: Kapsüllerin pazara çıkmasını bekliyeceğim ve çıktığında 7TL civarı olacak satınca kapsül parası tekrar çıkacak sat al sat al yapacağım puan kasmak için. Ama Max 200TL'lik 20-30tane alırım büyük ihtimal.
Kesinlikle almayın 35 tane açtım hiç birşey çıkmıyor zaten birçok sticker ucuz hani pahalilarda var ama ihtimali baya düşük bence o parayla onları almak yerine skin yada oyun almak daha mantıklı