CS:GO Parti üyesi yasaklandı uyarısı

Erdoğan1992

Hectopat
Daha fazla  
Akşam işten geldim CS:GO'ya girdim. Böyle bir uyarı aldım.
''Son zamanlarda rekabetçi partilerinde bulunan bir ya da birden fazla üye hile yaptığı için suçlu bulundu ve resmi CS :GO sunucularından kalıcı olarak yasaklandı. Tüm arkadaşları, sen de dahil, cezalandırıldı. CS :GO Profil Rütben, rekabetçi galibiyetlerin ve Yetenek Grubun düzeltildi '' Böyle bir uyarı verdi. Bilgisi olan var mı acaba tam anlamadım mevzuyu.

PlDdv9.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı lobiden oyuna girdiğiniz biri VAC ban yemiş. Sizin de, onunla beraber kaç win aldıysanız silinmiş. Tavsiyem tanımadığın kişilerle girme. Başka lobilere de katılma. Eninde sonunda hepsi ban yiyor. Olan sana oluyor.

Konuya gelme sebebim. Aynı şeyi bugün yaşadım. Günler öncesinde "Bir arkadaş var çok iyi oynuyor" dedi birisi. Bizde söz konusu kişiyi lobiye aldık birkaç maç attıktan sonra bir daha görüşmedik. Yakın zamanda banlandığını öğrendim.
Bugün oyuna girdiğimde aynı bildirim bana da geldi ve tüm rütbem silindi. Oyunda yeniyim en fazla 20 maç atmışımdır. Biraz düşünelim. İlk rankı almak için 10 rekabetçi maç bitirmek gerekiyor doğru mu? 20 kadar maç attım diyelim ve bu olay yüzünden rankım tamamen silindi. Öyleyse 20 maçın en az 11'inde hileci var demektir yanılıyor muyum? Her maç 90 dakikaya kadar uzayabiliyor ve en az 11 maçım hileciler yüzünden çöpe gitti. Hileciler banlansın eyvallah ta bizim emekler ne olacak? Hiçbir sistem kusursuz olmaz ama en azından daha az saçma yapabilirlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı