Çözüldü CS:GO pazardan aldığım silahtan dolayı ban yer miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Chivalry

Kilopat
Arkadaşlar pazarda en ucuz skinleri listele dediğimde çıkan silahlardan birini aldım ama üstündeki stickerları görünce neden ucuz diye kafama takıldı. Bu işte bir terslik var mı?

1685876841089.png

1685876852415.png

Peki son bir soru daha: Steam pazarında yaptığım bir alışverişte (takas falan değil normal pazardan satın alım) ban yeme ihtimalim var mı? Örneğin dolandırılan birinin eşyasını satın aldım bilmeden ban yeme ihtimalim var diye biliyorum..

Hocam öncelikle pazardan aldığınız hiçbir eşya ile ban yemezsiniz. Şüpheli alışveriş yaparsanız sadece geçici süreliğine pazar banı yiyebilirsiniz ve Steam hesabınızı inceleme altına alır, herhangi bir sıkıntı tespit edilmezse Max 2 gün içinde pazar banı kalkar. Çalıntı hesap durumları vs. olduğunda ve şikayet gelirse, Steam bunu fark edince dolandırıcılık yapan hesap banlanır. Onun dışında hatıra skinlerinin büyük çoğunluğunda bu Sticker'lardan bulunur o yüzden çok da fark yaratan bir durum değil. Hatıra skinleri de takasta kullanılmadığı için ( takas kontratı) genel olarak özel skinler olmadığı sürece hatıra olmayanlardan daha ucuz olur.

Arkadaşlar pazarda en ucuz skinleri listele dediğimde çıkan silahlardan birini aldım ama üstündeki stickerları görünce neden ucuz diye kafama takıldı. Bu işte bir terslik var mı?

Eki Görüntüle 1806516

Eki Görüntüle 1806517
Hatıra skinler hatıra kutularından düşüyor ve kutu hangi maç esnasında düştüyse üzerinde oynayan takımların, mapin ve turnuvanın altın stickeri bulunuyor, bu stickerlar üzerine sonradan yapıştırılmadığı için hatıra skinlerin üzerinde bulunun stickerlar herhangi bir şekilde değer katmıyor.

Eki Görüntüle 1806516

Eki Görüntüle 1806517

Çoğu kişi değer katmıyor demiş doğrudur direk Steam üzerinde fiyat artmaz ancak siz 100 TL civarı satışa koyarsanız üstündeki stickerlara sahip olmak isteyen biri alabilir özellikle navi ve Mirage için alıcı olacaktır ban falan yemessiniz ban yeme ihtimalinizi neden düşündüğünüzü bile anlamadım.

Çoğu kişi değer katmıyor demiş doğrudur direk Steam üzerinde fiyat artmaz ancak siz 100 TL civarı satışa koyarsanız üstündeki stickerlara sahip olmak isteyen biri alabilir özellikle navi ve Mirage için alıcı olacaktır ban falan yemessiniz ban yeme ihtimalinizi neden düşündüğünüzü bile anlamadım.
Steam pazarından daha önce alışveriş yapmama rağmen CS:GO pazarından daha önce hiç alışveriş yapmadım. Üstünde böyle 150tl 200tl stickerların olduğu bir item nasıl bu kadar ucuz acaba dupe veya başka bir durum mu diye düşündüm. Bazı arkadaşlar gülmüş de bilmediğim için konu açtım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı