Turnuva kutularından çok sık çıkan bir eşya olduğu için değeri yok.Üstündeki stickerlar hatıra olduğu için mi değer katmıyor yoksa tüm stickerlar için mi geçerli bu?
Katowice bulmak çok zor hocam artık.Katowice felan varsa eder fakat normal skinler etmiyor.
Peki son bir soru daha: Steam pazarında yaptığım bir alışverişte (takas falan değil normal pazardan satın alım) ban yeme ihtimalim var mı? Örneğin dolandırılan birinin eşyasını satın aldım bilmeden ban yeme ihtimalim var diye biliyorum.
Yemezsin.Peki son bir soru daha: Steam pazarında yaptığım bir alışverişte (takas falan değil normal pazardan satın alım) ban yeme ihtimalim var mı? Örneğin dolandırılan birinin eşyasını satın aldım bilmeden ban yeme ihtimalim var diye biliyorum..
Hatıra skinler hatıra kutularından düşüyor ve kutu hangi maç esnasında düştüyse üzerinde oynayan takımların, mapin ve turnuvanın altın stickeri bulunuyor, bu stickerlar üzerine sonradan yapıştırılmadığı için hatıra skinlerin üzerinde bulunun stickerlar herhangi bir şekilde değer katmıyor.Arkadaşlar pazarda en ucuz skinleri listele dediğimde çıkan silahlardan birini aldım ama üstündeki stickerları görünce neden ucuz diye kafama takıldı. Bu işte bir terslik var mı?
Eki Görüntüle 1806516
Eki Görüntüle 1806517
Arkadaşlar pazarda en ucuz skinleri listele dediğimde çıkan silahlardan birini aldım ama üstündeki stickerları görünce neden ucuz diye kafama takıldı. Bu işte bir terslik var mı?
Eki Görüntüle 1806516
Eki Görüntüle 1806517
Steam pazarından daha önce alışveriş yapmama rağmen CS:GO pazarından daha önce hiç alışveriş yapmadım. Üstünde böyle 150tl 200tl stickerların olduğu bir item nasıl bu kadar ucuz acaba dupe veya başka bir durum mu diye düşündüm. Bazı arkadaşlar gülmüş de bilmediğim için konu açtım..Çoğu kişi değer katmıyor demiş doğrudur direk Steam üzerinde fiyat artmaz ancak siz 100 TL civarı satışa koyarsanız üstündeki stickerlara sahip olmak isteyen biri alabilir özellikle navi ve Mirage için alıcı olacaktır ban falan yemessiniz ban yeme ihtimalinizi neden düşündüğünüzü bile anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.