CS:GO ping dalgalanması

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar CS:GO'yu telefonun internetinden giriyorum. Önceden ping im hep 120-140 arasındaydı bir sorun yoktu ama bu hafta başladı. Şu an oyuna giriyorum ping 120 oluyor sonra 240-450-600-1500 diye çıkıyor sonra geri iniyor ve bazen hiç inmiyor. İnternetten bir sürü kodu denedim ama olmuyor. Denediğim kodlar
CL_INTERP 0
CL_INTERP_RATIO 1.
CL_UPDATERATE 128.
CL_CMDRATE 128
CL_PREDICT 1
CL_PREDICTWEAPONS 1
CL_LAGCOMPENSATION 1
bu kodları giriyorum ve ayrıca 150 pingin altındaki sunuculara yönlendirmesi içinde "MM_DEDICATED_SEARCH_MAXPING 150" kodunu kullanıyorum. Ping dalgalanması yeni bu hafta başladı nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Operatörlerin ücretsiz verdiği internetler (salla kazan / sil süpür vb.) bu tarz paketlerde hız kısıtlaması olabiliyor.

Benim ping dalgalanması yaşadığım internet, paketin interneti. Az önce yoldaş girdim karşı takım 700 ping omg yazıyorlar. Ve sürekli 700'e çıktı ve 400'e indi stabil olmuyor. Operator Vodafone. Pakete ilk geçtiğimde 130-150 alıyordum şu an kötüleşti. 3-4'te gece girince 150 ping, 160 ping oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı