- Makaleler
- 2
Hepinize merhabalar. Çok saçma bir durumla karşı karşıyayım yaklaşık 3 gündür felan. Arkadaşlar, pingim genelde 50-60-70 arası dolanıyor. FPS ise 150 felan. Fakat şu son 3 gündür oyunda, pingimin düşük olmasına rağmen, bildiğiniz lag var. Rekabetçi giriyorum, baktığım yerde adam olmuyor, sonra birden bir adam beliriyor ve tam ben sıkacakken, ölmüş oluyorum. Hatta, bu sorun ortaya çıktığından beri, oyuna girip menüye geldiğimde, mouse kasıyor. Yani, mouse imleci, bildiğiniz kasıyor. Böyle, ufaktan ışınlanarak yavaş yavaş ilerliyor. Eğer oyunu aşağı alıp, geri açmazsam düzelmiyor. Bende menüdeyken, oyunu aşağı alıp geri açıyorum. Sanki 130-150 ping ile oynuyor gibiyim. Daha önce böyle hiç bir sıkıntı yoktu. Dediğim gibi 3 gündür böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada oyunu silip yükledim, düzelmedi.
Dosyalarını doğruladım, gene düzelmedi.
Ping ile alakalı olduğunu düşünüp bir kaç ping düşürme ayarları da yaptım, değişen bir şey yok, gene düzelmedi.
Modeme direkt bağlanan bir LAN kablosu alarak sorunu çözdüm, teşekkürler.
@Murat5038 konu kilit.
Bu arada oyunu silip yükledim, düzelmedi.
Dosyalarını doğruladım, gene düzelmedi.
Ping ile alakalı olduğunu düşünüp bir kaç ping düşürme ayarları da yaptım, değişen bir şey yok, gene düzelmedi.
Modeme direkt bağlanan bir LAN kablosu alarak sorunu çözdüm, teşekkürler.
@Murat5038 konu kilit.