Çorum dünyanın başkentidir, üzdünüzÇankırı'nın komşusu, Ankara'ya yakın. Tablomda direk sunucuya bağlanıyor gibi gözüküyor.
Ben Türkiye'nin batısından başka çoğrafyayı bilmiyorum
Çorum dünyanın başkentidir, üzdünüzÇankırı'nın komşusu, Ankara'ya yakın. Tablomda direk sunucuya bağlanıyor gibi gözüküyor.
Altyapı değerleriniz iyiyse herhangi bir sorun oluşmuyor. En kötüsünden küçük bir ilçede yaşadığım için TT çalışanlarını tanıyorum, sıkıntı olmuyor fazla.Yapacak çare yok o zaman, bu şekilde oynamaya devam edecez.
Türknet adamdır diyorsun da en ufak sorunda muhattap bulamıyorsun, sırf bu yüzden TT'de kalmaya devam ettik.
Yapacak çare yok o zaman, bu şekilde oynamaya devam edeceğiz.
TürkNet adamdır diyorsun da en ufak sorunda muhatap bulamıyorsun, sırf bu yüzden TT'de kalmaya devam ettik.
Testimde direk Adana'dan Valve'nin sunucusuna bağlanıyor. Ne kadar mümkün ara sunucu kullanmadan direk bağlanması?Ben Türkiye'nin batısından başka çoğrafyayı bilmiyorum. Bir de selanik Bulgaristan'ı ezbere biliyorum
. Yan komşuda TürkNet var ona soracağımda çekiniyom
. Ne kadar alıyor diye.
Altyapı değerleriniz iyiyse herhangi bir sorun oluşmuyor. En kötüsünden küçük bir ilçede yaşadığım için TT çalışanlarını tanıyorum, sıkıntı olmuyor fazla.
Herhangi bir hız kaybı oluşmadı ilk aşamada, yerel ping süresi arttı anlamadığım bir şekilde fakat 2 hafta sonra eski haline geri döndü Türk Telekom değerlerine. Bide modemi güncelleyince indirmenin SNR Margin değeri düştü ama bana fiziksel bir etkisi olmadıBizim yakında zaten saha ekiplerinin binası var. Fiber altyapı gelecek yakında TürkNet o zaman tadından yenmez. Ama ping değerleri daha önemli benim için işte. Yan komşuya soracağım bugün. Bu arada TT'den TürkNet'e geçince VDSL2 olarak bir hız değişikliği oldu mu?
Atlyapım yeni olmamasına rağmen 57 ms gibi bir değeri veriyor. Gerisiyle çok uğraşmıyorum açıkçası, Adana İstanbul'dan daha yakın Çorum'a belki bir ihtimal bu yüzden direk bağlıyor olabilirler fakat dediğim gibi bu değerler benim için tatmin edici. Fiber altyapıya geçtikten sonra karşılaştırma yapacağım değerlerle alakalı merak etmeyin. Yine aynı şekilde TürkNet üzerinden bağlanacağım fibere.@Maedhros19 Adana'dan bağlaması garip geldi. İstanbul'dan bağlasalar daha düşük alcan.
Herhangi bir hız kaybı oluşmadı ilk aşamada, yerel ping süresi arttı anlamadığım bir şekilde fakat 2 hafta sonra eski haline geri döndü Türk Telekom değerlerine. Bir de modemi güncelleyince indirmenin SNR margin değeri düştü ama bana fiziksel bir etkisi olmadı.
Atlyapım yeni olmamasına rağmen 57 ms gibi bir değeri veriyor. Gerisiyle çok uğraşmıyorum açıkçası, Adana İstanbul'dan daha yakın Çorum'a belki bir ihtimal bu yüzden direk bağlıyor olabilirler fakat dediğim gibi bu değerler benim için tatmin edici. Fiber altyapıya geçtikten sonra karşılaştırma yapacağım değerlerle alakalı merak etmeyin. Yine aynı şekilde TürkNet üzerinden bağlanacağım fibere.
Hat değerlerimi ve test sonucunu koyuyorum buraya. Ping süresi fazla görülebilir fakat Türk Telekom'da iken de 35 alıyordum ve Viyana sunucusuna 80 ms civarında bağlanıyordu. Ping değerleri oyunlarda gayet iyi. Kırmızı işaretlediğim SNR Margin değeri modemi güncellemeden önce 26 idi fakat güncelledikten sonra 15 civarına düştü ilginçtirAltyapıyı sorguladım bana ADSL olarak gösteriyor. ADSL napıyım ben. Şu an TT'de altyapım böyle.
Eki Görüntüle 705982
Eki Görüntüle 705978
Adana sana yakın olabilir ama daha fazla ping alıyorsun. Direkt olarak Çorum'dan İstanbul'a oradan viyana bağlaması daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.