Ama işte sıkıntı orada benim ethernet kablom 2 günlük![]()
Sadece CSGO'mu oynuyorsun hocam? Başka oynadığın online bir oyun yok mu? Eğer varsa onda da test et. PC'de fark etmez zaten o.hayır ben bilgisayarımda rahat kullanıyorum ama cs'de pek fark etmiyo
Ethernet kablonuzda sorun olabilir. Ben CAT6 kullanıyorum bir sorun olmadı.
Öncelikle internette gezerken Ethernet kablosunun farkını anlayamazsın. CAT6 yeni bir kablo alman lazım, 1786 ms normal değil çünkü. Eskiden ben kablosuz bağlandığımda ben de CS'de 1300 ms falan alıyordum. Yeni bir CAT6 ethernet kablosu alman gerekiyor.PUBG,ZULA,ROBLOX Bunlar bunlar pibg değerleri çok pubg dışında pubg'de 1786ms alıyorum csden kötü
Hocam kablolu mu bağlanıyorsun, kablosuz mu?Ya bende de ping sorunu varda 1 saniyelik 500MS olup düşüp belirsiz aralıklarla yeniden oluyor hazır çevremde alt yapı varken fiber çektirdik kutuyuda getirdiler bağladılar fiber modemi bekliyoruz peki modem gelince fiberden dolayı bu kopmalar düzelir mi?
Öncelikle internette gezerken Ethernet kablosunun farkını anlayamazsın. CAT6 yeni bir kablo alman lazım, 1786 ms normal değil çünkü. Eskiden ben kablosuz bağlandığımda ben de CS'de 1300 ms falan alıyordum. Yeni bir CAT6 ethernet kablosu alman gerekiyor.
Hocam kablolu mu bağlanıyorsun, kablosuz mu?
Allah, Allah? Şuan ki alt yapınızda bir sorun olabilir mi? Eskiden ben kablosuz bağlandığımda bende de aynıydı bir anda yükseliyordu sizinki gibi yüksek değerlere.Kablolu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.