O eskidendi diye biliyorum hocamPrime almazsanız dereceli oynayamazsınız. İtem düşmez. Prime olmayan kişilerle eşleştirilirsiniz ki en az yüzde sekseni hile veya troll. Prime almaya değmez diye düşünüyorsanız oyunu sürekli oynayıp oyun içerisinde 21 seviyeye ulaştığınızda hesabınız otomatik Prime olacaktır.
Prime almazsanız dereceli oynayamazsınız. İtem düşmez. Prime olmayan kişilerle eşleştirilirsiniz ki en az yüzde sekseni hile veya troll. Prime almaya değmez diye düşünüyorsanız oyunu sürekli oynayıp oyun içerisinde 21 seviyeye ulaştığınızda hesabınız otomatik Prime olacaktır.
Alınır mı? Şu sıralar hikayeli oyunları bıraktığım için CS:GO'ya sarmayı düşünüyorum item düşmesi de cezbediyor sizce alınır mı? Hile durumu nedir? Rekabetçilerde troll falan geliyor mu teşekkürler.
Prime almazsanız dereceli oynayamazsınız. İtem düşmez. Prime olmayan kişilerle eşleştirilirsiniz ki en az yüzde sekseni hile veya troll. Prime almaya değmez diye düşünüyorsanız oyunu sürekli oynayıp oyun içerisinde 21 seviyeye ulaştığınızda hesabınız otomatik Prime olacaktır.
Yok hocam zevk alarak oynuyorum o kadar pro değilim hilelerden de bıktım.Eğer amacınız paranızı item düşürerek katlamak ise alınmaz.
Rank kasmıyorum ama hilelerden bıktım.Eğer çok fazla oynayan biriyseniz, rank kasıyoranız ve hilecilerden sıkıldıysanız kesinlikle alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.