CS:GO Prime alınır mı?

O işler fasa fiso. Yoldaşta fazlasıyla kasa düşüyor. Değerli kasalar genelde Rekabetçi gibi uzun oyunlarda düşüyor. En azından yıllardır oynayan ben böyle bir düşünceye sahibim.
Saatlerce oynamanıza gerek yok. Günde 2 Rekabetçi girseniz yeter.

Idle serverları var 5 10 dk arası restart atıyor düşene düşüyor ya da ölüm maçı girip konsola +left yazarsanız AFK kalıp oyundan atmaz, öyle de kasa düşünebilirsiniz, hatta yeni oyuna geçince bir süre sonra otomatik taraf seçmiş başlatıyor elle yapmaya gerek kalmıyor.

Oyunlar da +left ile AFK bıraktığınız da genel de takım arkadaşlarınız sizi atıyor.

Idle vb serverlarda atılma sorunu yok. Ancak 1 kasadan fazlasını düşüremedim. Level de almadığınız için skinde düşmüyor.

Oynarsanız garanti 1 skin ve 1 kasa düşüyor. Çok büyük bir ihtimal de 2. kasayı kazanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyunlar +left ile AFK bıraktığınız da genel de takım arkadaşlarınız sizi atıyor.
Bunu erkenden öğrendiğim iyi oldu.
Idle vb serverlarda atılma sorunu yok. Ancak 1 kasadan fazlasını düşüremedim. Level de almadığınız için skinde düşmüyor.
Şimdiye kadar mı bir kasa düşürdünüz toplamda? Haftalık iki kasadan fazlasını düşürmek zormuş öğrendiğim kadarıyla. Pazartesi, Salı afk bırakıp iki kasa düşürmeyi planlıyordum haftalık.
Oynarsanız garanti 1 skin ve 1 kasa düşüyor. Çok büyük bir ihtimal de 2. kasayı kazanabilirsiniz.
Oyun modu fark ediyor mu? Ölüm maçları 10 dakika falan sürüyormuş, günde birkaç el atabilirim belki. Haftanın bitiminde illa bir geri dönüşü olur herhalde. Hem bi' yarım saat kafa dağıtırım günlük.

Bunu erkenden öğrendiğim iyi oldu.

Şimdiye kadar mı bir kasa düşürdünüz toplamda? Haftalık iki kasadan fazlasını düşürmek zormuş öğrendiğim kadarıyla. Pazartesi, Salı AFK bırakıp iki kasa düşürmeyi planlıyordum haftalık.

Oyun modu fark ediyor mu? Ölüm maçları 10 dakika falan sürüyormuş, günde birkaç el atabilirim belki. Haftanın bitiminde illa bir geri dönüşü olur herhalde. Hem bi' yarım saat kafa dağıtırım günlük.

Güzel düşüyor hiç hesap yapmadım geçen 1 haftada 2 kasa düştü 50TL. Önce ki haftada 1 kasa düştü 50TL. 2 haftada 150TL kaldırdım kısaca.

AFK bırakma yöntemi çok verimli değil. Idle serverlar kapanabiliyor. Timeout süresi var bir süre sonra sizi atabiliyorlar. Arada kontrol etmeniz gerekecek.

Ölüm maçında AFK bırakabilirsiniz. Genel de atmıyorlar. Ama orada kasa ve exp hiç kazanamadım.

En verimli yöntem bence; 1 gün Idle Server'da AFK bırakıp 1 kasa düşürün. Sonra ki günlerde hafta bitene kadar 1 level alacak kadar oynayın. Bu sayede skin veya grafiti alırsınız. Belki 2. kasayı da düşürebilirsiniz bu sürede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı