Nyde
Hectopat
Ben normalde çok şanslı değilimdir. Nasıl çıktı ben de anlamadımUmarım bana da öyle bir şey olur hocam şanslıymışsınız.
Ben normalde çok şanslı değilimdir. Nasıl çıktı ben de anlamadımUmarım bana da öyle bir şey olur hocam şanslıymışsınız.
CS:GO Prime almanızı tavsiye ederim. Bir şekilde parasını çıkartıyor zaten. Üstüne kâr da edebilirsiniz.
Bunu erkenden öğrendiğim iyi oldu.Oyunlar +left ile AFK bıraktığınız da genel de takım arkadaşlarınız sizi atıyor.
Şimdiye kadar mı bir kasa düşürdünüz toplamda? Haftalık iki kasadan fazlasını düşürmek zormuş öğrendiğim kadarıyla. Pazartesi, Salı afk bırakıp iki kasa düşürmeyi planlıyordum haftalık.Idle vb serverlarda atılma sorunu yok. Ancak 1 kasadan fazlasını düşüremedim. Level de almadığınız için skinde düşmüyor.
Oyun modu fark ediyor mu? Ölüm maçları 10 dakika falan sürüyormuş, günde birkaç el atabilirim belki. Haftanın bitiminde illa bir geri dönüşü olur herhalde. Hem bi' yarım saat kafa dağıtırım günlük.Oynarsanız garanti 1 skin ve 1 kasa düşüyor. Çok büyük bir ihtimal de 2. kasayı kazanabilirsiniz.
Bunu erkenden öğrendiğim iyi oldu.
Şimdiye kadar mı bir kasa düşürdünüz toplamda? Haftalık iki kasadan fazlasını düşürmek zormuş öğrendiğim kadarıyla. Pazartesi, Salı AFK bırakıp iki kasa düşürmeyi planlıyordum haftalık.
Oyun modu fark ediyor mu? Ölüm maçları 10 dakika falan sürüyormuş, günde birkaç el atabilirim belki. Haftanın bitiminde illa bir geri dönüşü olur herhalde. Hem bi' yarım saat kafa dağıtırım günlük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.