Hocam o kadar pahalı kasa var mı ben en fazla 50TL'lik kasa var diye biliyorum.
1k+ bile kasa var bravo kasası ama artık düşmüyor diye biliyorum yanlışsam biri düzeltsin.
Hocam o kadar pahalı kasa var mı ben en fazla 50TL'lik kasa var diye biliyorum.
Hocam haftada 1 kasa garanti düşüyor ama 2 çok zor ben ilk kasa düştükten sonra 5 saat AFK bıraktım düşmedi 2.kasa
Aşağıdaki gibi oyun modlarına bağlı XP listesi buldum. Anladığım kadarıyla skin ve kasa düşürme rastgele olan şeyler ve oyun modundan etkilenmiyor.
![]()
CS:GO Level Kasma – CS:GO Hızlı Level Atlama Yöntemleri - SaveButonu
Bu yazımızda en hızlı CS:GO level kasma yöntemlerini, oyun modlarının ortalama süresine göre verdiğiwww.savebutonu.com
Rekabetçi en verimlisi olsa da gram zevk almıyorum oynamaktan. Ama silah yarışı + Spotify ikilisiyle 30 saat geçirmişimdir zamanında. Kafa dağıtmak için birebirler. Şansıma silah yarışının XP değerleri de çok düşük değil. Günde bi' yarım saat, kırk dakika silah yarışı oynamak güzel ve yeterli olur benim için. Gerisi şansıma bağlı artık. Yardımlarınız için teşekkürler @249873, @377660, @HoundsOfJustice.
Kasa düşüyor tamam da onu açmak için gereken anahtar da ucuz değil yani. En dandik kasanın bile anahtarı 50 lira.Alın. Cidden değer. Dün 55 TL'lik kasa düştü bana. Bugün 7 TL. Ortalama 3 ay oynarsanız parasını fazlasıyla çıkarırsınız.
Açman gerekmiyor ki? Pazarda satacaksın onu.Kasa düşüyor tamam da onu açmak için gereken anahtar da ucuz değil yani. En dandik kasanın bile anahtarı 50 lira.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.