CS:GO Prime alınmalı mı?

Qwarda

Decapat
Katılım
20 Eylül 2020
Mesajlar
14
Prime olmadan oynanmıyor çok hile geliyor ama çok pahalı. Prime tek korkum şimdi almazsan daha pahalı olabilir. Sizce ne yapayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabını vermişsiniz aslında "şimdi almazsanız ileride daha da pahalı olacak." bence Valorant gibi kanser bir oyunu oynayacağıma Prime alır oynardım artık eskisi kadar çok hile gelmiyor.
 
Fiyatı gerçekten gereksiz bir şekilde fazla, ancak oynayacağım diyorsanız alabilirsiniz.
 
Yani bir anda 120 küsür TL'den 250TL'ye fırladı. Oynamaktan keyif alıp eğleniyorsanız almanızı öneririm.
 
Oynayacaksan al, bana aman aman hile gelmiyor. Rank Supreme.
Dust 2 ve Mirage gibi mapleri çok oynamazsin olur biter.
 
Cevabını vermişsiniz aslında "şimdi almazsanız ileride daha da pahalı olacak." bence Valorant gibi kanser bir oyunu oynayacağıma Prime alır oynardım artık eskisi kadar çok hile gelmiyor.

Valorant'a çok yaşı küçük TOXİC oyuncu var ve gerçekten maçtan zevk almıyorum CS:GO videoları izlerken bile o kadar çok oynayasım geliyor ki 2 tane hesabım vardı 2 side çalındı tekrar başlayacağım sağ olun dediğiniz gibi yapacağım
 
Valorant'a çok yaşı küçük toxic oyuncu var ve gerçekten maçtan zevk almıyorum CS:GO videoları izlerken bile o kadar çok oynayasım geliyor ki 2 tane hesabım vardı 2 side çalındı tekrar başlayacağım sağ olun dediğiniz gibi yapacağım.

Dostum emin ol o videolarda takımca girdikleri için keyif alırsın tek başına girersen kanser olarak çıkarsın oyundan. Çünkü Aim'i yerde durup İnfo vermeyen, her el parası varsa AWP çekip gidip ölüp AWP'yi karşı takıma kaptıran çok fazla Rus var ona göre al takımca gir.
 
Dostum emin ol o videolarda takımca girdikleri için keyif alırsın tek başına girersen kanser olarak çıkarsın oyundan. Çünkü Aim'i yerde durup info vermeyen, her el parası varsa AWP çekip gidip ölüp AWP'yi karşı takıma kaptıran çok fazla Rus var ona göre al takımca gir.

Kanka zaten takımla girİcem sağol yine de
 

Geri
Yukarı