CS:GO Prime almaya değer mi?

Şu an mağazadan 205 TL yerine 123 TL'ye alabiliyorum. Günde 1 saat oynarsam parasını ne kadar zamanda çıkartır yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam eğer rütbe rank vb. şeylere erişim istiyorsanız değer.
Seviyen yüksek ise alma kasmaya devam et, fakat vaktim yok kasamam diyorsan alabilirsin tabii ki.

Non-Prime olayı bitti hocam. (eğer dediğiniz buysa.)

Değer. Parasını çıkarcaksan hesaplayalım her hafta en fazla 2 kasa 1 skin veya sticker çıkartabiliyorsunuz diye biliyorum. Günde 1 saat oynarsan level atlama bonusunu tamamlarsın skin sticker kazanırsın ama çoğunlukla 10 kuruşluk oluyor. Oyundan düşen kasalardan da çıkan kasaya göre para değişir günde 1 değil de 2-3 saat de oynasan 31241941234123 yıl da çıkartırsın parasını o yüzden çıkartcam diye uğraşma keyfine bak. Oyun arada bir pahalı eşya veriyor sana onları biriktire biriktire bir şey yaparsın.

200 TL'ye değmez ancak bana 3-4 hafta önce 500 TL'lik kasa düşmüştü. Çok düşük ihtimal ama düşen itemlerden eğer sağlam bir şey çıkarsa parasını çıkarır diye düşünüyorum. Gidip milletten 50 liraya geri alınabilir hesaplar almaktansa daha mantıklı. Ancak 200 TL yani bir düşünmek gerek :D. 200 TL'nin hakkını sonuna kadar verir ancak Sea of Thieves R6 gibi oyunlar 35-40 TL iken CS:GO'ya 200 TL verilir mi cidden düşünülür.

Şöyle söyleyeyim her hafta 1 TL kazansan 200 haftada parasını çıkarır :D. Dur şimdi seni güzel bir masraftan kurtaracağım, yerinde olsam 205 TL seçkin hesaba vereceğime gider operasyon bileti alırım 2 yıldıza 1 kasa alırım ortalama 350 TL para gelir 200 TL'ye seçkin hesap alırım 150 TL'ye R6 gibi oyunlar alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı