CS:GO Prime almaya değer mi?

foxyware

Femtopat
Katılım
8 Ocak 2022
Mesajlar
27
CS:GO 6 ay önce Prime ile rank seviye açma özelliğini getirdi 123 TL vermek değer mi ya da Prime olan birisi Prime maçlarda hile gelip gelmediğini yazabilir mi çünkü gerçekten alıp almamak arasındayım ve 123 TL'nin çöp olmasını istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle yanlış bilgi VAC yemiyorlar benim arkadaşım avr hile kullanıyor ve hala ban yemedi.

Artık neredeyse VAC çalışmıyor, sadece ücretsiz ve kopyala yapıştır hileler yakalanıyor.
 
@caliskan0224 valla cogunu sattım da bi 100 tane felan var daha. Çok düştü fiyat :(
Kırık diş kasası da aynı olmuştu. 9 TL lere kadar yükselip 5 TL sonra 8 TL yükselip 3.70 TL ye kadar düşmüştü. En yüksel 9 TL en düşük 2.70 görmüştü (ki 2.75 görecrğini birkaç arkadaşıma söylemiştim). Şimdi 10 TL civarında. Girdap kasası satılmalımı bilmiyorum ama 2.85 göreceği günü bekliyorum sabırsızlıkla, tabi zaman gerekiyor benimde zamanım bol. :) Sistem her zaman aynı işliyor. 1 sene bekletmek gerekiyor sanki. :)
 
@caliskan0224 evet öyle fakat grafiğe balarsan broken fang hala o 9 tl seviyesine gelmedi( dolardan dolayı evet eskiye göre yüksek gösteriyor bizde fakat o zamanın 9 u şu an 13-14 tl)
Grafik konusu çok yanıltıyor. Nasıl mı ? 1200 adet 0.23 den aldığım öğe grafikte 0.23 den satıldı göstermiyor hiç. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Dolar kurundan dolayımı emin değilim. O yüzden grafiğe göre değilde takip edip hafızama yazıyorum öğelerin fiyatlarını, hangi öğe en düşük en yüksek kaç TL sına çıktı gibisinden. :)

Ben şimdi bir sonraki rare olacak kasanın peşindeyim. Forumda konu açtım ama onaylamadılar çok garip. Tehlike bölge clutch arasında çok kalmıştım. Şimdi aklımdaki şu CS:20 kasasımı yoksa Clutch kasasımı sürpriz olur başka kasa rare olabilir elbet. Girdap kasasında ise 2.80 TL göreceği zaman yüklü miktar alırım. O zaman kırık diş kasasıda büyük ihtimal ile 5 TL civarında olur. Bakıcaz zamanla artık. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı