CS:GO Prime ile gelir elde edebilir miyim?

Hocam özetle
çok az kazanmak isterseniz kutuları satın
az çok kazanmak isterseniz ve para kaybetmeyi göz önüne alıyorsanız kutu açın.

Haftada 150TL kalması bile yeterli derken? 150TL kazanmaktan bahsediyorsanız imkansıza yakın. Kasa açarsanız belki olabilir ancak o da riskli.

Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği.

Prime ile hilesiz rakiplerle oynuyorsunuz denebilir. Ben almadım hile de 3 kere gelmiştir. 400 küsur saat oynadım.

İşte hocam bende eğer kâr edebilirsem almak istiyorum ya haftada 150 TL kalsa bile yeter
Haftada 150 KALMA olasılığı nedir sizce ?
Kasa düşürme sunucuları var, oyunu alta al haftada 2 kasa düşürme ihtimalin çok yüksek. Bana tek seferde 70-80 liralık kasalar düşüyordu.

Hocam özetle
çok az kazanmak isterseniz kutuları satın
az çok kazanmak isterseniz ve para kaybetmeyi göz önüne alıyorsanız kutu açın.
Eğer alırsam, kutular para ediyorsa kutuları satarım, arada Risk alırız kutu açarız . ?

Eğer alırsam, kutular para ediyorsa kutuları satarım, arada Risk alırız kutu açarız . ?
O zaman 0'a dönüyorsun şöyle örnek vereyim : 110 lira kazandın 100 lira kaybettin aradaki 10 tl fark değer mi ?

Oyundan düşürdüğünüz kasaları satarak gelir elde edebilirsiniz anca. Kasaları açtığınızda iyi eşya düşürme şansınız pek yok, kasaları satmak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…