Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Nisan 2023 #11 Hocam özetle çok az kazanmak isterseniz kutuları satın az çok kazanmak isterseniz ve para kaybetmeyi göz önüne alıyorsanız kutu açın.
Hocam özetle çok az kazanmak isterseniz kutuları satın az çok kazanmak isterseniz ve para kaybetmeyi göz önüne alıyorsanız kutu açın.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #12 Gapirkont dedi: Haftada 150TL kalması bile yeterli derken? 150TL kazanmaktan bahsediyorsanız imkansıza yakın. Kasa açarsanız belki olabilir ancak o da riskli. Genişletmek için tıkla... Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
Gapirkont dedi: Haftada 150TL kalması bile yeterli derken? 150TL kazanmaktan bahsediyorsanız imkansıza yakın. Kasa açarsanız belki olabilir ancak o da riskli. Genişletmek için tıkla... Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği?
AlpT01 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G Msi A520M-A Pro GSKİLL 16 GB 3200Mhz Crucial 500 Gb M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2023 #13 lensi dedi: Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği. Genişletmek için tıkla... Prime ile hilesiz rakiplerle oynuyorsunuz denebilir. Ben almadım hile de 3 kere gelmiştir. 400 küsur saat oynadım.
lensi dedi: Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği. Genişletmek için tıkla... Prime ile hilesiz rakiplerle oynuyorsunuz denebilir. Ben almadım hile de 3 kere gelmiştir. 400 küsur saat oynadım.
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 8 Nisan 2023 #14 lensi dedi: İşte hocam bende eğer kâr edebilirsem almak istiyorum ya haftada 150 TL kalsa bile yeter Haftada 150 KALMA olasılığı nedir sizce ? Genişletmek için tıkla... Kasa düşürme sunucuları var, oyunu alta al haftada 2 kasa düşürme ihtimalin çok yüksek. Bana tek seferde 70-80 liralık kasalar düşüyordu.
lensi dedi: İşte hocam bende eğer kâr edebilirsem almak istiyorum ya haftada 150 TL kalsa bile yeter Haftada 150 KALMA olasılığı nedir sizce ? Genişletmek için tıkla... Kasa düşürme sunucuları var, oyunu alta al haftada 2 kasa düşürme ihtimalin çok yüksek. Bana tek seferde 70-80 liralık kasalar düşüyordu.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 8 Nisan 2023 #15 lensi dedi: Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği? Genişletmek için tıkla... Değer. CS2 de çıkıyorken kar elde edemesenizde uzun vadede toparlarsınız.
lensi dedi: Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği? Genişletmek için tıkla... Değer. CS2 de çıkıyorken kar elde edemesenizde uzun vadede toparlarsınız.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #16 Siberci07 dedi: Hocam özetle çok az kazanmak isterseniz kutuları satın az çok kazanmak isterseniz ve para kaybetmeyi göz önüne alıyorsanız kutu açın. Genişletmek için tıkla... Eğer alırsam, kutular para ediyorsa kutuları satarım, arada Risk alırız kutu açarız . ?
Siberci07 dedi: Hocam özetle çok az kazanmak isterseniz kutuları satın az çok kazanmak isterseniz ve para kaybetmeyi göz önüne alıyorsanız kutu açın. Genişletmek için tıkla... Eğer alırsam, kutular para ediyorsa kutuları satarım, arada Risk alırız kutu açarız . ?
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #17 Truvalıadam dedi: Değer. CS2 de çıkıyorken kar elde edemesenizde uzun vadede toparlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam köyde yaşıyorum akşam hep oynarım.
Truvalıadam dedi: Değer. CS2 de çıkıyorken kar elde edemesenizde uzun vadede toparlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam köyde yaşıyorum akşam hep oynarım.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Nisan 2023 #18 lensi dedi: Eğer alırsam, kutular para ediyorsa kutuları satarım, arada Risk alırız kutu açarız . ? Genişletmek için tıkla... O zaman 0'a dönüyorsun şöyle örnek vereyim : 110 lira kazandın 100 lira kaybettin aradaki 10 tl fark değer mi ?
lensi dedi: Eğer alırsam, kutular para ediyorsa kutuları satarım, arada Risk alırız kutu açarız . ? Genişletmek için tıkla... O zaman 0'a dönüyorsun şöyle örnek vereyim : 110 lira kazandın 100 lira kaybettin aradaki 10 tl fark değer mi ?
C cirkinordekyavrusu Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 436 8 Nisan 2023 #19 Şansına bağlı illaki parasını çıkartır bence al gitsin oyun başlı başına çok zevkli zaten.
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 8 Nisan 2023 #20 Oyundan düşürdüğünüz kasaları satarak gelir elde edebilirsiniz anca. Kasaları açtığınızda iyi eşya düşürme şansınız pek yok, kasaları satmak en mantıklısı.
Oyundan düşürdüğünüz kasaları satarak gelir elde edebilirsiniz anca. Kasaları açtığınızda iyi eşya düşürme şansınız pek yok, kasaları satmak en mantıklısı.