Haftada 150TL kalması bile yeterli derken? 150TL kazanmaktan bahsediyorsanız imkansıza yakın. Kasa açarsanız belki olabilir ancak o da riskli.
Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği.
Kasa düşürme sunucuları var, oyunu alta al haftada 2 kasa düşürme ihtimalin çok yüksek. Bana tek seferde 70-80 liralık kasalar düşüyordu.İşte hocam bende eğer kâr edebilirsem almak istiyorum ya haftada 150 TL kalsa bile yeter
Haftada 150 KALMA olasılığı nedir sizce ?
Değer. CS2 de çıkıyorken kar elde edemesenizde uzun vadede toparlarsınız.Anladım peki almaya değer mi Prime üyeliği?
Eğer alırsam, kutular para ediyorsa kutuları satarım, arada Risk alırız kutu açarız . ?Hocam özetle
çok az kazanmak isterseniz kutuları satın
az çok kazanmak isterseniz ve para kaybetmeyi göz önüne alıyorsanız kutu açın.
Hocam köyde yaşıyorum akşam hep oynarım.Değer. CS2 de çıkıyorken kar elde edemesenizde uzun vadede toparlarsınız.
O zaman 0'a dönüyorsun şöyle örnek vereyim : 110 lira kazandın 100 lira kaybettin aradaki 10 tl fark değer mi ?Eğer alırsam, kutular para ediyorsa kutuları satarım, arada Risk alırız kutu açarız . ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.