CS:GO Prime ile gelir elde edebilir miyim?

• Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 5.565
3K tlik item bile düşüyor. Hatta arkadaşla oynarken ben şahit oldum adama 3K TL'lik item düştü sonra başka arkadaşıma göremesem bile bravo kasası düştü o da şu anda 1K TL yani şasn işidir.

Merhaba, arkadaşlar CS:GO Prime satın alıp kendime gelir elde edebilir miyim? Kutulardan güzel şeyler çıkar mı sizce, bir de kutuları ne zaman veriyor?

Kâr edersin haftalik 20 lira Max ama eger etkinlik zamani oynarsan etkinlik icin yeni kasa falan cukartiolar onlarda ilk ciktiginda 150 200 lira arasi oluyorr tam etkinlik zamani oynarsan bayağı kâr edersin ben etkinlik zamani 3 tane dusurdum revolver caseden ilki etkinlikten 2 gun sinrami ne dustu onu bayağı II paraya sattim oburleri biraz gec dustu dusene kadar kasanin foyati 50 TL civariydi onlarida 50'ye sattim.

Hocam tamamen şans işi. Ben şu ana kadar gelen kasaları hep sattım. Arkadaşta avcı kasası vardı baya eski kasa. Alıp açmak istedim eski kasa olduğu için itemlerin fiyatları iyi oluyor genelde. Tek kutudan huntsman doppler düştü. Yani tamamen şans işi. Ama ben kâr etmek istiyorum dersen kasaları biriktirip satman daha mantıklı.

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Hepinizden.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 dostum. 1 kere garanti kasa veriyor, 2 kere de kasa grafiti veya skin veriyor. Bana genelde 2 kasa 1 grafiti düşüyor. 1.yi level atlayınca veriyor. 2.yi oynadıkça rastgele veriyor, genelde 2-3 maç rekabetçi atınca düşüyor. 3. ise çok zor düşüyor, bazen 15-20 maç atman gerekebiliyor.

Çarşamba günü haklar yenileniyor 3. drop ona denk gelmiş olabilir mi?

Çarşamda'dan çarşambaya 3 item düşürme hakkınız var. 1 tanesini level atlayınca, diğer ikisini rastgele veriyor. Kasa açarak iyi bir şey çıkarma olayı tamamen şans işi. Bazen 50TL'lik revolution case atabiliyor ancak o da tamamen şans işi. Bazen de 20 kuruşluk grafiti atıyor.

Hocam grafiti çıksa bile 3 kasa çıkma olasılığı devam ediyor mu?

Çarşamba günü haklar yenileniyor 3. drop ona denk gelmiş olabilir mi?

Hayır hocam, eminim. Söylediğim gibi 3 drop düşüyor ancak 3.dropu alabilmek için bazen haftada 24 saat civarı oynamak gerekiyor.

Hocam grafiti çıksa bile 3 kasa çıkma olasılığı devam ediyor mu?

Emin değilim ancak sanırım mümkün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı