CS:GO Prime ile gelir elde edebilir miyim?

Peki Arkadaşlar bişey sormak istiyorum 100 90 MS alıyorum almaya değer mi köyde Yaşıyorum ona göre. ?

Şansına bağlı illaki parasını çıkartır bence al gitsin oyun başlı başına çok zevkli zaten.
Oyunu çok seviyorum ama 90 100 ms alıyorum o biraz sıkıntı Yoksa walla valorant oynamam cs oynarım.

Şansına bağlı illaki parasını çıkartır bence al gitsin oyun başlı başına çok zevkli zaten.

Uzun sürede kesinlikle çıkartırsınız satarak hocamın dediği gibi. Bana hızlı para lazım ve risk almayı severim belirli kaynağım var iyi bir şey çıkartana kadar diyorsanız da anahtarla kasa açın.

60TL'lik kasa düştü satıp çıkartma kapsülü açtım katladım, bi' daha kapsül aldım çıkartmaları satıp, Sonuç olarak 260 TL Steam bakiyesi geldi havadan .

Peki arkadaşlar bir şey sormak istiyorum 100 90 ms alıyorum almaya değer mi köyde yaşıyorum ona göre?

Oyunu çok seviyorum ama 90 100 ms alıyorum o biraz sıkıntı yoksa vallahi Valorant oynamam CS oynarım.

Hocam ping birazcık yüksek kalıyor size kalmış bu durum aslında. Ben biraz çabuk sinirlendiğim için o Ping'ler ile FPS oynayacağıma açık dünya oyunlarını bitirirdim.

60TL'lik kasa düştü satıp çıkartma kapsülü açtım katladım, bi' daha kapsül aldım çıkartmaları satıp, sonuç olarak 260 TL Steam bakiyesi geldi havadan .

Ama herkesin şansı bu kadar iyi değil. İki ihtimal ortaya çıkıyor burada da.

60TL'lik kasa düştü satıp çıkartma kapsülü açtım katladım, bi' daha kapsül aldım çıkartmaları satıp, Sonuç olarak 260 TL Steam bakiyesi geldi havadan .
Ağa Steam parasını kart a atamıyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…