CS:GO Prime ile gelir elde edebilir miyim?

  • Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 5.586
Almanı öneririm, 8 senelik hesabımdan topladığım tüm kutuları 7 bin TL'ye sattım dün.
Oyun sürem 2 bin saat.
 
Merhaba, arkadaşlar CS:GO Prime satın alıp kendime gelir elde edebilir miyim? Kutulardan güzel şeyler çıkar mı sizce, bir de kutuları ne zaman veriyor?
Şansa bağlı. Geçen 50 liralık skin düştü mesela. Bugüne kadar 1000-1500 liraya yakın kar etmişimdir belki de. 6 yıldır aralıklarla oynarım.
 
İşte hocam bende eğer kâr edebilirsem almak istiyorum ya haftada 150 TL kalsa bile yeter
Haftada 150 KALMA olasılığı nedir sizce?

İmkansız. Kasa açarsan veya oyuna yeni kasa gelecek, sende çok şanslı olacaksın onu düşüreceksin bayağı zor. 3 aydır oynuyorum. Maksimum 1 haftada 110TL kaldırdım. Onu da 2 kez yeni kasadan düşürerek başardım.

Başlangıçta 250TL ile Prime alıp. 1 ay hiç adam gibi bir şey düşüremedim. 1 ay boyunca hep 6TL'lik kasalar gelmişti. Skinler desen 60 kuruş üstünü daha göremedim.

Bunun dışında 3 ayda 2 defa 2 kasayı düşürebildim. 1 Aydır hiç 2. kasayı görmedim. Neredeyse her gün oynuyorum. Ve geceleri de Idle serverlara bırakıyorum. Çarşambadan beri oyun hep açık. İlk kasamı 2 saat önce düşürdüm.

Almanı öneririm, 8 senelik hesabımdan topladığım tüm kutuları 7 bin TL'ye sattım dün.
Oyun sürem 2 bin saat.

Hocalarım yapmayın duyanda bir şey sanacak. Türk lirasının hazin sonudur bu.

Adam para kazanma amacıyla böyle bir şey istiyor. 8 yılda 7K diyorsun hadi o kadar olmasın 2 yılda 7K olsun. Şu an tanıdık bir mekanda 1 ay çalışsa 8.5k alır. Sigorta yatırmazsa ve iyi bir adamsa 10k verir gönderir. Burada sigorta olayını yolsuzluk için değil, yaşını ve kanunu tam bilmediğim için ekledim.
 
Gelire nasıl baktığına bağlı 60 kuruşluk skinleri gelir olarak görüyorsan elde edersin, kasa açma konusunu soruyorsan çok zor 50,60 tane kasa açıp bişey düşmediğide oluyor. Yeni çıkan kasalar 50 TL civarı anahtarda bi o kadar kafadan kasa açmada 100'lük oluyorsun çıkan itemlerde genellikle 1 TL maksimum 7,8 TL, %90 zarardasın en iyi ihtimalde.
 
Benim ömrüm o kadarına yeter mi bilmeme.

Tavsiyem oyunu seviyorsan kesinlikle al. Ama bundan harçlık çıkarıyım kafası çok zor. Buradan gelecek parayla birkaç oyun alabilirsin. Bunun dışında her sattığın şeyden Steam komisyon alıyor. Yetmiyor Steam'den karta aktarmak istersende komisyona denk geleceksin.
 
Tavsiyem oyunu seviyorsan kesinlikle al. Ama bundan harçlık çıkarıyım kafası çok zor. Buradan gelecek parayla birkaç oyun alabilirsin. Bunun dışında her sattığın şeyden Steam komisyon alıyor. Yetmiyor Steam'den karta aktarmak istersende komisyona denk geleceksin.
Peki hocam, siz olsanız alır mısınız 90 100 ms alıyorum buna rağmen alır mısınız.
 
Oynarken ms farkını çok hissediyor musun? Saç baş yolduracak derecede değilse al. Ama ms var diye kanser olacaksan alma.
Ya walla arada takılmalar oluyor, Valorant oynuyorum mesela MS 40 50 60 en fazla 70 olsun, hiç umrunda değil, ama orda 90 100 biraz fark ediyor aslında almaya niyetim var prime yi ama MS sıkıntı.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00