CS:GO Prime status alınır mı?

Counter-Strike: Global Offensive, genişlemeye devam eden geniş bir oyuncu tabanına sahiptir. 2020, oyuncu sayısının 1 milyonda zirveye ulaştı. Ancak hepsi oyunu tamamen Valve'ın şartlarına göre oynamayı tercih etmiyor. Üçüncü taraf platform FACEIT, profesyonel oyuncuların ana evi haline geldi. 15 milyon kayıtlı kullanıcısıyla FACEIT, Counter-Strike'ın önemli bir parçasıdır. Gün geçtikçe daha fazla oyuncu üçüncü taraf sağlayıcılara geçiyor.128 tik sunucular bu geçişin arkasındaki ana nedendir, ancak FACEIT'i ciddi CSGO oyuncularının en iyi seçimi yapan birçok başka özelliğe sahiptir.

Oyuncular, Valve'in hile karşıtı özelliğinin, CSGO'nun Steam'de oynamak için ücretsiz hale gelmesinden bu yana büyüyen bir sorun olan bilgisayar korsanlarını uzak tutma konusunda kötü bir iş çıkardığına inanıyor. Tersine, FACEIT, katı hile karşıtı özelliği sayesinde CSGO'da 120.000'den fazla hileciyi yasakladı. Üçüncü taraf sağlayıcının yaklaşımı, toplu yasaklamaya değil, bilgisayar korsanlarının bir maça girmesini engellemeye dayanmaktadır. Herhangi bir şüpheli sürücü işlemini hızlı bir şekilde algılayabilen birden fazla algılama vektörüne sahiptir.

FACEIT genellikle oyun oynamayı kariyer olarak sürdürmek isteyenler için daha iyi bir platform olarak kabul edilir. Ligler ve merdivenler gibi premium özellikler, oyuncuların FACEIT etkinliklerine aktif olarak katılan 1. seviye oyuncularla rekabet etmesine olanak tanır. FACEIT'te CS:GO'nun dünyanın her yerinden insanlara sıradan oyuncular ve hevesli profesyoneller için ilgi çekici ve eğlenceli bir deneyim sunmaktadır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı