CS:GO Prime status avantajları nelerdir?

Bazı DM, surf, retake sunucularına girmek için gerekli Prime eğer oyunu çok oynayacaksan ve bu dediğim sunucuları kullanacaksan düşünmeden al.

Prime alacağına daha ucuza FACEIT Premium alıp resmi sunucularda ki düşen eşyalardan daha değerli eşyalar kazanabilir ve Prime parasını çıkartabilirsin. "Ben eğlencesine oynayacağım" diyorsan alabilirsin ama benim görüşümce değmez.

Son düzenleme:
Hocam konu dışı fakat güven faktörü nedir?

Şuraya Steam profilinin linkini yapıştır. Kırmızıysa karşına hile gelme olasılığı çoktur. Yeşilse normal. Sarıysa şüpheli.

Şuraya Steam profilinin linkini yapıştır. Kırmızıysa karşına hile gelme olasılığı çoktur. Yeşilse normal. Sarıysa şüpheli.

Banned friends kısmı tam olarak neyi gösteriyor açıklayabilirmisiniz acaba?

Kırmızı gösteriyor. Hepsi yeşil ama sadece oynama saatim az olduğu için (130 saat) komple kırmızı oluyor.

Banned friends kısmı tam olarak neyi gösteriyor açıklayabilirmisiniz acaba?
Cs'den ban yemiş arkadaşların var. Onların hepsini tek tek bulup arkadaşlıktan çıkar güven faktörün yükselir.

Kırmızı gösteriyor. Hepsi yeşil ama sadece oynama saatim az olduğu için (130 saat) komple kırmızı oluyor.

En üstteki büyük bar güven faktörün.

Hocam iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım.

Siteye Steam profilini yapıştır ss at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı