CS:GO Prime Status sahibi miyim?

nc.abidin

Hectopat
Daha fazla  
Prime status aldığımı hatırlamıyorum ama hesabımda prime status etkin yazıyor ve satın alma geçmişime baktığımda 2018 yılında 25TL'ye aldığım gözüküyor. Prime status o kadar eski bir şey mi ve sahibi miyim?

Ayrıca yıllardır oynamadığım için oyundaki pazar-rekabetçi mod vb. hakkında genel bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

1679309994026.png
1679310027768.png

Prime status aldığımı hatırlamıyorum ama hesabımda Prime status etkin yazıyor ve satın alma geçmişime baktığımda 2018 yılında 25TL'ye aldığım gözüküyor. Prime status o kadar eski bir şey mi ve sahibi miyim?

Ayrıca yıllardır oynamadığım için oyundaki pazar-rekabetçi mod vb. hakkında genel bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.
Eki Görüntüle 1708383
Eki Görüntüle 1708384

Evet bu attığınız ssdeki sembol Prime sahibi olduğunuzu gösteriyor;

1679309994026.png

CS:GO eskiden ücretli bir oyundu. Satın aldığınızda otomatik Prime olarak alıyordunuz. Şu an ücretsiz ve aldığınızda direkt Prime hesap olarak oynayamıyorsunuz. Belirli bir seviyeden sonra Prime olunuyor. Sizin hesabınız Prime hesap.
Belirli bir seviyeden sonra seçkin olma olayı da kalktı, yalnızca para ile alınabiliyor.

Prime status aldığımı hatırlamıyorum ama hesabımda prime status etkin yazıyor ve satın alma geçmişime baktığımda 2018 yılında 25TL'ye aldığım gözüküyor. Prime status o kadar eski bir şey mi ve sahibi miyim?

Eki Görüntüle 1708383
Eki Görüntüle 1708384
Prime var evet. Bilgilendirme hakkında ne söylenir bilemedim. Pazar aktif çalışıyor skin alım-satım yapabilirsiniz, haftada 2 drop düşüyor birisi genelde kasa diğeri skin/graffiti oluyor. Rekabetçi mod hala çok kötü, derece yükselmek alçalmak saçma. Oyunda ben çok uzun zamandır hile görmedim, MG2 seviyelerindeyim. Onun dışında merak ettiğin bir şey var ise sorabilirsin.

'' Seçkin hesap '' ifadeniz var prime üyeliğiniz aktif, Cs Go pazarı çok aktif hatta en aktif pazar diyebiliriz, rekabetçi konusuna gelirsek prime olsanız dahi halen hile gelebiliyor ancak ücretsize göre çok çok daha az.

Prime var evet. Bilgilendirme hakkında ne söylenir bilemedim. Pazar aktif çalışıyor skin alım-satım yapabilirsiniz, haftada 2 drop düşüyor birisi genelde kasa diğeri skin/graffiti oluyor. Rekabetçi mod hala çok kötü, derece yükselmek alçalmak saçma. Oyunda ben çok uzun zamandır hile görmedim, MG2 seviyelerindeyim. Onun dışında merak ettiğin bir şey var ise sorabilirsin.
Pazara biraz bakayım dedim ve kutuların ucuzları olduğunu gördüm ama anahtarlar çok pahalı geldi. Kasa açmaktansa satmak daha mantıklı sanırım. Bu arada ben zaten eğlencesindeyim. Girer biraz oynarım bir şeyler düşerse de 3-5 kazanır oyun satın alırken kullanırım diye düşünüyorum. Çok bir para da beklemiyorum zaten. Rekabetçiye ise kendime güvenene kadar girmem zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı