CS:GO Prime status upgrade dolandırıcılığı

571602

Hectopat
Prime statusün şu anda 3. haftasındayım ve 3. haftada herhangi bir ödül alamadım. 30 saat civarı oynadım ve kasa vermedi normalde 2 adet kasa verilmesi gerekiyor 2.sini almak zordur ama neden vermedi anlamadım. O hafta boyunca açık mı değil mi diye sürekli baktım hepsinde açıktı şans deniyor ama normalde CS profilden baktığımda ödül alabileceğimi görüyordum. 3. haftada ise bir adet sticker aldıktan sonra vermedi, bildiğiniz dolandırıcılık bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prime statusün şu anda 3. haftasındayım ve 3. haftada herhangi bir ödül alamadım. 30 saat civarı oynadım ve kasa vermedi normalde 2 adet kasa verilmesi gerekiyor 2.sini almak zordur ama neden vermedi anlamadım. O hafta boyunca açık mı değil mi diye sürekli baktım hepsinde açıktı şans deniyor ama normalde CS profilden baktığımda ödül alabileceğimi görüyordum. 3. haftada ise bir adet sticker aldıktan sonra vermedi, bildiğiniz dolandırıcılık bu.

Prime aldın diye anında kasa gelecek diye bir şey yok daha çok rekabetçi ve yoldaşda oynayın kasa düşürme oranı daha fazla.

Sen 3 haftada 30 saat oynamışsın. Ben kasa düşürmek için haftada 100 saat oynuyorum. Acaba neden düşmedi sana?
3 haftada 30 saat değil 3haftada 57 saat oynadım en az

Şans faktörüne bağlı bir olayı nasıl dolandırıcılığa bağladınız hayret kaldım.
24 saatte normalde verilmesi lazım en az 1 kasanın ama vermedi ya bug var ya da başka bir şey bide dolandırılığı kullanıcıların ilgisini çekmek için yazdım.

Prime aldın diye anında kasa gelecek diye bir şey yok daha çok rekabetçi ve yoldaşda oynayın kasa düşürme oranı daha fazla.
7 reko 5 yoldaş giriyorum günde reko kısa oluyor genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı