CS:GO PUBG ve CoD için 144 Hz monitör gerekli mi?

Hayır yok hocam direkt olarak normal bir şekilde PC'yi çalıştırıp kullanmaya devam edebilirsin.

Tamamdır çok teşekkürler. Bilgisayarımdaki kapanma sorunundan dolayı şu an zaten default ayarlara çektim. Alabilirsem RAM'i direkt takarım o halde.

Tamamdır çok teşekkürler. Bilgisayarımdaki kapanma sorunundan dolayı şu an zaten default ayarlara çektim. Alabilirsem RAM'i direkt takarım o halde.
Ben teşekkür ederim hocam

hocam merhabalar.
Ryzen 5 1600
Gtx 1660 super 6 gb

sistemim var. Cs go,dizi ve film için kullanacağım pc.

sizce bu sistemde 144 hz gerek var mı? Varsa tavsiyeniz ne olur f/p ürünü olarak.

gerek yok diyorsanız 75 hz olarak ne alabilirim.
Teşekkürler

O sistemde 144 Hz-1ms güzel iş yapar, alınmalı kanımca. Bütçeniz nedir?

75Hz olarak ne alabilirim dediğinize göre monitör alacaksınız bu kesin. O halde 144Hz monitör almanız yararınıza olacaktır.. Sisteminiz CS:GO ve benzeri oyunlar bazında144Hz için yeterli

O sistemde 144 Hz-1ms güzel iş yapar, alınmalı kanımca. Bütçeniz nedir?

hocam bütçem Max 1100

bu fiyata

Acer KG241QPbiip 23.6

buldum ben, siz ne düşünüyorsunuz?
75Hz olarak ne alabilirim dediğinize göre monitör alacaksınız bu kesin. O halde 144Hz monitör almanız yararınıza olacaktır.. Sisteminiz CS:GO ve benzeri oyunlar bazında144Hz için yeterli

hocam bütçem Max 1100

bu fiyata

Acer KG241QPbiip 23.6

hocam bütçem Max 1100

bu fiyata

Acer KG241QPbiip 23.6

hocam bütçem Max 1100

bu fiyata

Acer KG241QPbiip 23.6

Bu bütçe bandında fazla şansınız yok zaten. 200-300 TL artsa farklı seçenekler var ancak bulduğunuz ürün, barındırdıkları ile yeterli gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…