Hayır yok hocam direkt olarak normal bir şekilde PC'yi çalıştırıp kullanmaya devam edebilirsin.
Tamamdır çok teşekkürler. Bilgisayarımdaki kapanma sorunundan dolayı şu an zaten default ayarlara çektim. Alabilirsem RAM'i direkt takarım o halde.
Hayır yok hocam direkt olarak normal bir şekilde PC'yi çalıştırıp kullanmaya devam edebilirsin.
Ben teşekkür ederim hocamTamamdır çok teşekkürler. Bilgisayarımdaki kapanma sorunundan dolayı şu an zaten default ayarlara çektim. Alabilirsem RAM'i direkt takarım o halde.
İki tane ürün sunacağım. TN ve IPS olarak ayrımları var. Görüntü,renk kalitesi de doğru orantılı olarak fiyata etki etmekte.
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AOC 24G2U 24www.trendyol.com
Siz zaten rekabetçi oyunlar oynadığınız için Viewsonic fazlasıyla yeterli olacaktır ama bütçe artabiliyorsa IPS'in de artı olarak kaliteye etkisi var. Konu tamamen bütçenize kalmış.
hocam merhabalar.
Ryzen 5 1600
Gtx 1660 super 6 gb
sistemim var. Cs go,dizi ve film için kullanacağım pc.
sizce bu sistemde 144 hz gerek var mı? Varsa tavsiyeniz ne olur f/p ürünü olarak.
gerek yok diyorsanız 75 hz olarak ne alabilirim.
Teşekkürler
75Hz olarak ne alabilirim dediğinize göre monitör alacaksınız bu kesin. O halde 144Hz monitör almanız yararınıza olacaktır.. Sisteminiz CS:GO ve benzeri oyunlar bazında144Hz için yeterlihocam merhabalar.
Ryzen 5 1600
Gtx 1660 super 6 gb
sistemim var. Cs go,dizi ve film için kullanacağım pc.
sizce bu sistemde 144 hz gerek var mı? Varsa tavsiyeniz ne olur f/p ürünü olarak.
gerek yok diyorsanız 75 hz olarak ne alabilirim.
Teşekkürler
O sistemde 144 Hz-1ms güzel iş yapar, alınmalı kanımca. Bütçeniz nedir?
75Hz olarak ne alabilirim dediğinize göre monitör alacaksınız bu kesin. O halde 144Hz monitör almanız yararınıza olacaktır.. Sisteminiz CS:GO ve benzeri oyunlar bazında144Hz için yeterli![]()
hocam bütçem Max 1100
bu fiyata
Acer KG241QPbiip 23.6
buldum ben, siz ne düşünüyorsunuz?
hocam bütçem Max 1100
bu fiyata
Acer KG241QPbiip 23.6
buldum ben, siz ne düşünüyorsunuz?
Bu bütçe bandında fazla şansınız yok zaten. 200-300 TL artsa farklı seçenekler var ancak bulduğunuz ürün, barındırdıkları ile yeterli gelecektir.
hocam 200 tl arttırdığımda alacağım ürün ile bunun arasında çok aşırı bir fark olacak mı?
Viewsonic alırsınız. Daha kaliteli bir marka en nihayetinde ama 144Hz-1ms olayı değişmeyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.