CS:GO Rabisu'dan server kurmak

Limosed

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CS:GO'da sunucu açmak ile ilgili pek bir bilgim yok. Eklentileri bilmiyorum ancak başka oyunlarda sunucular açmış olduğumdan becerebilirim diye düşünüyorum. Kendilerine de sorduğumda her şey hakkında bana yardımcı olabileceklerini söylediler. Jailbreak sunucusu açmak istiyorum. Sizce rabisu üzerinden açmalı mıyım? Eklentiler güzel midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabisu iyi bir Hosting sağlayıcısı değil insanlar ucuz diye tercih ediyor özellikle CS gibi bir oyunda ping değeri çok önemli olduğu için Rabisu'dan açarsanız kimsenin sunucunuza gireceğini düşünmüyorum. Rabisu yerine popüler CS sunucu sağlayıcılarına bakmanızı öneririm.

Rabisu'dan server açmış biri olarak konuşuyorum. Rabisu serverimizde hiç çökme olmadı, hosttan kaynaklı sorunlar olmadı. Plugin eklemek basit, tek tıkla plugin kurabilirsiniz. Basit, sade bir paneli var. Ancak şöyle bir sorun oluyordu bizde, Jailbreak'ta oyuncular CT'ye geçebiliyordu bazen, biz swaplıyorduk, canımızı sıkan bir durumdu. Ancak Awp oynarken falan sorun yaşamıyorduk. Ayrıca sunucu geliştirmek zor bir iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı