Rank atlayamıyorum ama gerçekten atlayamıyorum. Yoldaş'da 200 maç kazandığımda usta muhafız 2'de idim. Şimdi 250 maç kazandım 55 maçta 50W'in yaptım ama rank atlayamıyorum bir türlü. Sebebini bilen var mı?
Oyundaki sistem sen ne kadar kazanırsan kazan eğer takım sıralaman hep altındaysa atlayamazsın ama üst üste 3 maç kazanıp sıralamada lider bitirirsen rütbe atlama ihtimalin çok yüksek olur.
Ve oyunda sürekli oynadığın zamanda rütbe atlaman zorlaşır günde en fazla 2 kez oynaman gerekli oyunda ekstradan XP verdiği zaman oynanması gerekli.
Mesela yeni rank atladıktan sonra üst üse hiç kaybetmeden 4 maç kazandın mı rank atlarsın bu normaldede böyledir mesela yeni rank atladıktan sonra 2 maç kaybettiniz ya rank atlamak için kaybetmden 6 maç kazanmanız lazım üst üste kaybedersiniz rank düşersiniz