CS:GO rank atlanmıyor

Kaan clk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tamı tamına 63 Win'im var ve her maç en kötü 2-5 edo alıyorum ve 3 maç yapıyorsam ikisini kazanıyorum. Ancak hala s1'im komik olan şu:
Benden kat ve kat kötü oyanayan arkadaşım daha 10Win de S2 oldu. Yardımcı olursanız sevinirim :).

Kill sayına göre takım arkadaşlarını vurmaman gerek ve istersen 1000tane Mac kazan 750 tane kaybettiysen rank atlayamazsın ilk 10 Mac'ta nasıl Silver 1 attı anlamadım.

Pek cs oynamam ama seçkin hesapta omadığınız için rank atlamıyor ve eşya düşmüyor olmayabilir onu almak için para vermeniz gerek.

Üst üste kazanman gerekiyor. Şöyle düşün ki her maç yendiğinde puan kazanıyorsun her yenilmede puan kaybediyorsun. Haliyle puan biriktirebilmen için yenilmeden yenme serisi yapman gerekiyor.

Üst üste maçlar kazanman gerekiyor.
zamanında üst üste 10 maç kazandım hepsinde taşıdım ancak s2 bile olamadım
Pek cs oynamam ama seçkin hesapta omadığınız için rank atlamıyor ve eşya düşmüyor olmayabilir onu almak için para vermeniz gerek.
hesabım seçkin
Gizli elonuz düşük hocam. Rütbelere takılan biriyseniz yeni hesap açın orada oynayın.
hocam seçkin olmuş 130 tl

Hocam ben de rank atlayamamıştım bayağı bir zaman. Her el 25 üstü vurmama rağmen atmıyordu. Daha sonra oyuna ara verdim 1 ay kadar. Geri döndüğümde rankım yoktu 1 maç attım rank atlattı. Ya da rankım keleşti mesela. Bilerek nova 4'e düşürmüştüm elom sıfırlansın diye. Sonra seri Win'ler alıp rankımdan kurtulmuştum.

İlk rankın silver 1 açılması ya da silver 1'e düşmek o kadar zor ki nasıl başarıyorsunuz şaşırıyorum. Bir adam silver 1'se rankı silver 1'dir. Silver ranka mg rankta birini koysan minimum 40 atar her maç. Çünkü o ranktakilerin ya ekipmanları aşırı yetersiz ya da 10 yaşında çocuklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı