CS:GO rank boost ban sebebi mi?

Steam çevrimiçi davranış kurallarında dolaylı olarak belirtilmiş.

Bu tür yasaklanmış davranışlara örnek olarak şunlar verilebilir: Hile programları kullanmak; smurf yapmak; eşleştirme seviyenizi yapay bir şekilde yükseltmek.
Steam Online Conduct

Açıkçası smurf hesap kullanan çok, ban yemezsin ama rankı kasan kisiye ne kadar guveniyorsun onu bilemem. Sonuçta rank boostlayan kisinin hile yapip yapmadigini bilemezsin.

Evet, geliştirilmiş matchmaking sistemiyle artık anormal eşleştirilmiş hesaplar tespit edildiğinde banlanıyor, son zamanlarda popüler forumlarda ve haber sitelerinde denk geliyorum.

Örneğin Ahmet silver rankına sahip, Gamze ise eagle rankına sahip. Ahmet bir şekilde 5 kişilik bir lobide gamze ile sürekli oyun oynayıp rankını yükseltirse ve sistem bunu tespit ederse ahmete yaptırım uygulanabilecek hale geldi artık, en basitinden mağara adamı gibi soruyu ingilizceye çevirin ve son 6 ayda yazılan haberleri okuyun teyitini alacaksınız. Teorik olarak banlanırsınız, ihtimaller dahilinde ne zaman banlanacağınızı kestirmek zor. Sonuç evet yedirir.

edit: sonra forumlarda veya steam tartışmalarında "eğv eğvle ben hile kullanmadım banlandım, hayatımda hiç hile kullanmadım banlandım." gibi bir sürü konu açılıyor.

Son düzenleme:
Söyle diyeyim sistem AFK olarak bırakıyor seni botlara karsı otomatik rank atıyor iste internet çok denk geliyor.

Rank boostan kastınız nedir?
Hesabınızı verip diyorsanız eğer hile kullanmadan emekle boostlanırsa niye ban sebebi olsun. Onun dışında evet ban sebebi.
hesap verme yok ya botlara karşı

Steam çevrimiçi davranış kurallarında dolaylı olarak belirtilmiş.

Steam Online Conduct

VAC ban sebebi mi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı