CS:GO Rank nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet o sistem yeni geldi. Rekabetçi oynarken Level çok hızlı artmasına rağmen normal modlarda 3 level olmanız çok uzun zaman alacaktır. Eski kullanıcılar için ayrıcalık yapıldı ve 1-2 hafta geciktirildi 3 level sınırlaması.

Bence mantıklı bir şey. Smurf hesapları, hack için açılmış hesapları, çok kötü oyuncuları rekabetçi serverlarından uzak tutuyor. (Kötü oynayanlar level atlarken iyi oynamayı öğreniyor.) (Smurf hesaplar da oyunların dengesini bozup kaybedecek takımı kazandırdığı için kötü.) (Kendi hesabını riske atmadan VAC yemeyi göze alıp (12TL oyun zaten) hesap açanlar oluyor hile ile oyun düzenini bozuyorlar.)
Tam olarak dediğiniz gibi ama bir şey daha var. Yeni çıkan jetonla xp daha çabuk doluyor, bence birazda bu jetonu satmak için. Bende smurf kasmak istiyordum şu 3 er olayı bitirdi beni. KennyS gibi awp kullanır oldum artık ölüm maçlarında.

Tam olarak dediğiniz gibi ama bir şey daha var. Yeni çıkan jetonla xp daha çabuk doluyor, bence birazda bu jetonu satmak için. Bende smurf kasmak istiyordum şu 3 er olayı bitirdi beni. KennyS gibi awp kullanır oldum artık ölüm maçlarında.
Jeton olayı nedir ne değildir açar mısın biraz :)

Yeni çıkan bir jeton var. Bu jetonu aldığında sana daha iyi silah düşme olasılığı var. Bir de xp daha çabuk doluyor, verdiği görevleri yapınca.

Jeton olayı nedir ne değildir açar mısın biraz :)

@yiğitbaranakyuz ün anlattığı şekilde. Ek olarak şunları söyleyebilirim. Şu anda birden fazla jeton var bunların en son çıkanı Bloodhound jetonu. Bu jeton üzerinden görev yapıyorsunuz ve karşılığında şansınıza göre iyi veya kötü silahlar düşüyor ayrıca XP atlamanızı hızlandırıyor.

Bu jetonu sadece verdiği rozet için bile alanlar var. Jetonu aldıktan sonra TAB tuşu ile oyunculara baktığınızda isminizin yanında simgesi çıkıyor.

Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 18.5TL'ydi. Almayı düşünürseniz sakın pazardan almayın pazarda komisyon ile daha pahalıya satıyorlar. (Gerçi komisyonu da Gaben alıyor :D Onların sattığı fiyat jetonun fiyatını bile zor kurtarıyor Steam'in komisyonu kaldırılınca.)

Jeton 16,5 TL'dir. Gerçekten önemli bir şey almanızı tavsiye ederim. Oyundan item ve kutu düşürmenize yardımcı olur.

Ben ilk çıktığında aldım. Zaten verdinizi parayı kutular ve itemler karşılıyor. Yani benim aldığımda öleydi. Ama şu an almak mantıklı değil. Yeni kutu ve itemlerin fiyatı azaldı. Bence almayın sadece gösteriş. Yeni jetonları yeni kutuları bekleyin. Jeton almak, o zaman daha mantıklı.

Ben ilk çıktığında aldım. Zaten verdinizi parayı kutular ve itemler karşılıyor. Yani benim aldığımda öleydi. Ama şu an almak mantıklı değil. Yeni kutu ve itemlerin fiyatı azaldı. Bence almayın sadece gösteriş. Yeni jetonları yeni kutuları bekleyin. Jeton almak, o zaman daha mantıklı.
İyide bloodhound yeni çıktı bunu almak mantıklı olmaz mı :)

İyide bloodhound yeni çıktı bunu almak mantıklı olmaz mı :)
Yeni cikti fakat o kadar da yeni deil. Çıkalı 1 veya 2 ay oldu ve butun itemlerin kutularin fiyatlari 2. 3. hafta ucuzladi. Rütbe deilde amaciniz yeni cikan seviyeyi kasmak ise gorevlerinden dolayi almanizi tavsiye ederim.Fakat jetonun başka bir sekilde geri dönüşü olmaz ve de her görevden item düsmüyor.

(yazim kurallarina tam uymadiim icin buradan bütün adminlerden özur dilerim telefonda yaziyorumda )

Abi oynuyodum oyunu vac denen bi illet sardı yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı