onu ben de biliyorum ki verdi zaten ben rank atlamak için dedimRankın silindikten sonra ilk galibiyetinde rank verir.
Bu durum için kesin bir şey demek mümkün değil. Kaç win silindi? Girdiğin maçlarda dengeli ranklar geliyor mu? Bazen üst üste 10-11 maçta bile atmıyor.onu ben de biliyorum ki verdi zaten ben rank atlamak için dedim
Ne kadar iyi oynarsan, o kadar hızlı rütbe atlarsın; tabii ki maçı kazanman gerek amaonu ben de biliyorum ki verdi zaten ben rank atlamak için dedim
daha az önce atladımNe kadar iyi oynarsan, o kadar hızlı rütbe atlarsın; tabii ki maçı kazanman gerek ama![]()
Alakası yok neredeyse her oynadığım oyunda 1. Oluyorum ama nova 1im hala üst üste 5 maç kazandım yükseltmediMaç kazanmak ile pek alakası yok durumun.
Olay tamamen EDO. Ne kadar yüksek EDO'ya sahipken oyunu kazanırsan o kadar rahat atlarsın.
Geçen 2 gün önce üst üste 7 maç yenildim yoldaşta. Nova-2 oldum. Dün 2 defa 2-3 EDO ile olmak üzere, bugün de 4 maç 3 win 10+ EDO ile tekrar Nova-3'e yükseldim. Şimdi 7 maç kaybettim, 5 maç kazandım. 2 maç eksiğim var ama yine de Nova - 3'üm. 2 maç nerede?
Yani oyunu kazanmaktan ziyade bomba kur, çöz. HS at. Diğer takım arkadaşlarından daha agresif oyna. EDO kas.
Hocam ben artık öyle düşünmüyorum ya. Benim art arda 30'a yakın winim var fakat oyun rank atmıyor. Hepsinde en az 15, genel olarak 20 - 25 arası skorlarla bitiriyordum. Şimdi de 2 lose aldım diye daha imkanı yok hiç rank atmaz. Rank sistemi tamamen saçmalık bana göre.Ne kadar iyi oynarsan, o kadar hızlı rütbe atlarsın; tabii ki maçı kazanman gerek ama![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.