CS:GO Rank atlamıyor

Might

Kilopat
Arkadaşlar geçen gün bizim takıma hile gelmiş ve ban yemiş o yüzden rankım silindi ve kaç maçtır çıkamıyorum var mıdır bir tavsiye?

Maç kazanmak ile pek alakası yok durumun.

Olay tamamen EDO. Ne kadar yüksek EDO'ya sahipken oyunu kazanırsan o kadar rahat atlarsın.

Geçen 2 gün önce üst üste 7 maç yenildim yoldaşta. Nova-2 oldum. Dün 2 defa 2-3 EDO ile olmak üzere, bugün de 4 maç 3 win 10+ EDO ile tekrar Nova-3'e yükseldim. Şimdi 7 maç kaybettim, 5 maç kazandım. 2 maç eksiğim var ama yine de Nova - 3'üm. 2 maç nerede?

Yani oyunu kazanmaktan ziyade bomba kur, çöz. HS at. Diğer takım arkadaşlarından daha agresif oyna. EDO kas.

Maç kazanmak ile pek alakası yok durumun.

Olay tamamen EDO. Ne kadar yüksek EDO'ya sahipken oyunu kazanırsan o kadar rahat atlarsın.

Geçen 2 gün önce üst üste 7 maç yenildim yoldaşta. Nova-2 oldum. Dün 2 defa 2-3 EDO ile olmak üzere, bugün de 4 maç 3 win 10+ EDO ile tekrar Nova-3'e yükseldim. Şimdi 7 maç kaybettim, 5 maç kazandım. 2 maç eksiğim var ama yine de Nova - 3'üm. 2 maç nerede?

Yani oyunu kazanmaktan ziyade bomba kur, çöz. HS at. Diğer takım arkadaşlarından daha agresif oyna. EDO kas.
Alakası yok neredeyse her oynadığım oyunda 1. Oluyorum ama nova 1im hala üst üste 5 maç kazandım yükseltmedi

Ne kadar iyi oynarsan, o kadar hızlı rütbe atlarsın; tabii ki maçı kazanman gerek ama :D
Hocam ben artık öyle düşünmüyorum ya. Benim art arda 30'a yakın winim var fakat oyun rank atmıyor. Hepsinde en az 15, genel olarak 20 - 25 arası skorlarla bitiriyordum. Şimdi de 2 lose aldım diye daha imkanı yok hiç rank atmaz. Rank sistemi tamamen saçmalık bana göre.

Hadi art arda 7 8 win'in olsun rank atmasın bir şey demiyorum ama kardeşim 25 30 winde de at ya. Herkes sonsuza kadar win alacak değil. MMR sisteminin bozuk olduğunu düşünüyorum. Zaten kendi oyunu ile ilgilenmeyen bir şirket olarak görüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı