KeremYanmaz96
Hectopat
Arkadaşlar yenildiğim maçı anladığımda maçı terketsem daha az rank puanım mı düşer yoksa yenilsek daha az mı düşer?
Tuhaf gelebilir ama var.Öyle bir olasılık yok.
Tuhaf gelebilir ama var.
LoL ya da başka bir oyun olsaydı bu dediğiniz cüzdan olayı mantıklı ama CSGO’daki elo sistemi bir tek puan ile işlemiyor. Oyun içindeki bütün davranışlarınız dikkate alınıyor neredeyse. Tryhard oynayıp yenildiğiniz zaman da rank atlatabiliyorsunuz.Yok hocam bu olay 30TL bulunan cüzdanından 15TL'nin çalınıp 35TL kalması gibi yani imkansız. Hiç bir yerde ne gördüm ne duydum. Eğer varsa bir kanıtınız tabii öğrenmek isterim merak etmedim diyemem.
Öyle bir olasılık yok.
Kahin değilim ama berabere biten maçı kaybettiğini sanacak düzey olduğunu biliyorum.nerden biliyosun kardeşim kahinmisin ?, geçen hafta kaybettiğim maçta bende atladım
Hiç görmedim ve duymadım fakat yaşadıysan doğrudur hocam ne diyeyimLoL ya da başka bir oyun olsaydı bu dediğiniz cüzdan olayı mantıklı ama CSGO’daki elo sistemi bir tek puan ile işlemiyor. Oyun içindeki bütün davranışlarınız dikkate alınıyor neredeyse. Tryhard oynayıp yenildiğiniz zaman da rank atlatabiliyorsunuz.
Hatta sana şunu söyleyeyim, Youtube'da bir videoda 3 tane win ardından LEM'den MGE'ye düşen adam görmüştümHiç görmedim ve duymadım fakat yaşadıysan doğrudur hocam ne diyeyim.
Öyle bir olasılık yok.
Sizin dediğinize göre berabere kalınca da rank atlamamalı bir oyuncu ama atlayabiliyorMaçtan atılmaz isen kendi rızanla çıkarsan maç sonu kaybedeceğin elon düşer. Maçta son iki raunt kala atılırsan hiç maç yapmamış gibi sayıyor direk maçın siliniyor. Yukarıda ki arkadaşa çok güldüm ya, kaybedince rank atlıyormuş. 5 senedir ne denk geldim nede gördüm. Bilgisizse bir insan bilgi vermemeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.