CS:GO'yu uzun zamandır açamıyordum fakat sonunda sorunun ne olduğunu buldum ve bazı dll dosyalarıyla çözebildim. Ancak şimdi her oyuna girmeye çalıştığımda ilk defa çalıştırılmak için hazırlanılıyor diyor ve oyuna girdiğimde CS:GO oynayan arkadaşlarım başka bir oyunda gözüküyor / seviyem rankım gibi şeyler gözükmüyor.
Ve ölüm maçı gibi maçlara girmeye çalıştığımda ise kullanılabilir değil diyor sanırsam bu sorun aile paylaşımında oluyormuş ancak aile paylaşımı gibi birşey söz konusu değil.. Desteklerinizi bekliyorum..
Ayrıca lobi oluşturmak istediğimde de Bağlantı Kesildi / Oturum oluşturulamadı. Lütfen bağlantını kontrol et ve tekrar dene diyor.
Dosyaları doğrulamayı denedin mi? Denemediysen Steam'e gir Cs:Go'ya sağ tıkla özellikler de. Sonrasında güncellemeden oyunun önbelleğini doğrula. Oyun açılmama sorunu bende de var bu sıralar nasıl çözdün anlatabilir misin?
Selamlar, eğer hiç steam üzerinden satın alımı yapmadıysanız, yani CS:GO yu herhangi bir siteden satın aldığınız Steam Key i veya Steam Gift i ile aldıysanız ve Steam deki tek oyununuz CS:GO ise böyle bir durum yaşamanız normal.
Çünkü yakın tarihlerde Steam'e gelen bir kısıtlamadan dolayı minimum 5 dolarlık bir alışveriş yapmamanız durumunda steam in online özelliğinden yararlanamıyorsunuz.
Selamlar, eğer hiç steam üzerinden satın alımı yapmadıysanız, yani CS:GO yu herhangi bir siteden satın aldığınız Steam Key i veya Steam Gift i ile aldıysanız ve Steam deki tek oyununuz CS:GO ise böyle bir durum yaşamanız normal.
Çünkü yakın tarihlerde Steam'e gelen bir kısıtlamadan dolayı minimum 5 dolarlık bir alışveriş yapmamanız durumunda steam in online özelliğinden yararlanamıyorsunuz.
Steamdaki tek oyunum CS:GO değil 90 adet oyun var zaten daha önceden oynuyordum birden kaynaklandı bu olay fakat çözemiyorum sıkıntı orda oyunun dosyalarında sıkıntı yok ancak çözümüde yok ..