UmutAcunalp
Centipat
Nova. Yükselsem bile anında düşüyorum. Nova'da yaşlanacağım.
Dostum bu hileyle globale çıkardığın hesap ile mi katıldın oylamaya?
Nova. Yükselsem bile anında düşüyorum. Nova'da yaşlanacağım.
Yok boş kardeşim ana hesabımla katıldım. Ekleyebilirsin seni boostlarım.
![]()
Steam Community :: LOCKED
My Youtube Channel Instagram Discord 📁My Computer └📁Local Disk (C:) └📁Program Files (x86) └📁steam └📁steamapps ⠀⠀ └📁common ⠀⠀ ⠀└📁Counter-Strike: Global Offensive ⠀⠀ ⠀⠀└📁Skills ⠀⠀ ⠀⠀⠀└⚠️This folder is empty ⠀⠀ ⠀⠀└📁 Aim ⠀⠀ ⠀⠀⠀└⚠️This folder is empty 📁USB (D:) └📁CS:GO Cheats LEGIT ⠀└⠀✅Hack.dll...steamcommunity.com
Hile ile boostlanmak hiç yakıştıramadım. Bende diyorum nasıl global oldun senLaflarımıza dikkat edelimBoostlanmaya ihtiyacım yok çünkü zaten MM'de hesap global. Ayrıca boosta ihtiyacım olsaydı bile hile ile boostlanmak istemem, kendime yakıştıramam çünkü.
Hile ile boostlanmak hiç yakıştıramadım. Bende diyorum nasıl global oldun sen![]()
Ramazan ramazan çok ayıp ediyorsun duygularım karşılıklı <3 Allah şifa versin sanada .Ben öyle bir şey mi dedim dostum? Hile olan sensin, bunu itiraf eden de sensin. Hileyle insanları boostlayabilecek tek kişi sensin burda.
Sabah 10'dan beri yazdıklarına ve konuştuğumuz şeylere bakıyorum, bir de şu yazdığına bakıyorum. Sabahtan beri forum kuralları gereği söyleyemediğim ama içimden tekrar ettiğim cümleler bir yana, hileye karşı tavrımı az çok anlamış olmana rağmen hala konuyu saptırıp kendince komik şeyler yazıyorsun. Senin adına üzgünüm, Allah şifa versin.
Ramazan ramazan çok ayıp ediyorsun duygularım karşılıklı <3 Allah şifa versin sanada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.