CS:GO recoil ve bobcycle ayarı nasıl olmalı?

Gezegenn5

Yoctopat
Viewmodel_recoil 1 mi olmalı yoksa 0 mı? Bende bu ayar 1'miş ama 0 da yapılıyormuş bir videoda gördüm. Tam farkını anlamadım ama. Hangisini yapmak daha mantıklı? E-sporcular bu ayarda hangisini tercih ediyor?

Ya da bu ayar şöyle mi doğru mu anladım? Bunu 0 yaparsak silah sarsılmayacak ama silah sarsılmamasına rağmen bodoslama tararsak mermiler yine ayar 1'de olduğu gibi rastgele sağa sola uçacak galiba doğru mu? Bu durumda 0 yapmak gereksiz mi?

2. sorum cl_bobcycle ayarı bende "0.98" diye kayıtlıymış. Bunu 2 yapmaya gerek var mı? E-sporcular bunu 0.98 mi oynuyor yoksa 2 mi? Hangisini yapmak daha mantıklı?

Recoili 0 yapman sana kalmış. Bazılarını silahın çok haraket etmesi rahatsız ediyor o yüzden aşağı çekiyor ayarı ama 0 yaptığında silah png fotoğraf gibi hiss ettiriyor ama bu yüzden recoil ayarını 0.5-0.1 arası falan yapmak iyi. Mermilerde aynı gidicek farklılık olmuyor.
cl_bobcycle'nin ne olduğunu bilmiyorum ama.

Dediğiniz gibi oluyor. Ben sarsılmama ile oynuyorum diğer türlü çok rahatsız ediyor beni.

açıkçası E-Sporcuların yaptığı şeyleri yapmak bana saçma geliyor. Nasıl rahatsan öyle oyna.

Son düzenleme:
viewmodel_recoil 1 daha iyiymiş. Öbür türlü silah duruyor ve mermi havaya uçuyor rastgele tarayınca, hoşlanmadım :D

cl_bobcycle "0.98"'di, 2 yaptım ama bir fark göremedim. Bilen yok mu bunu acaba? Bir fark gözlemleyemedim bu yüzden 0.98'de bırakacağım.

viewmodel_recoil 1 daha iyiymiş. Öbür türlü silah duruyor ve mermi havaya uçuyor rastgele tarayınca, hoşlanmadım :D

cl_bobcycle "0.98"'di, 2 yaptım ama bir fark göremedim. Bilen yok mu bunu acaba? Bir fark gözlemleyemedim bu yüzden 0.98'de bırakacağım.
Hocam steam atölyesine gidin csgo map atölyesinden " crashz config generator" yazın. Map girip istediğiniz gibi hud ayarı yapa bilirsiniz. Ve artı olarak hoşunuza giden bir oyuncunun configini götüre bilirsiniz böylesi daha rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı