sonofgodzexus
Femtopat

Daha fazla  

Hocam kesinlikle beni yanlış anlamayın. Ne hileciyim ne de oyunbozan. CS'yi çok seviyorum ama lanet olsun oyun hileden geçilmiyor. E hileci gelince zevkim kaçınca da alt+F4 çekiyorum. Takımımda bulunan adam geçip oyunbozanlık yapınca dayanamıyorum gene alt+F4 çekiyorum. Takımımdaki adam hile çıkınca da bu sefer sevinmiyorum karşımdaki rakiplerime üzülüyorum. En son girdiğim yoldaş maçında karşıdaki iki kişiyi de aldıktan sonra yanımdaki takım arkadaşım kafama sıktı. Çelik yelek aldığım için ölmedim ben de yanlışlıkla olmuştur deyip esprisine ayağına sıktım. Döndü öldürdü beni sonra. Bir değil iki değil. Eko oynamaya çalışıyorum round sonunda sıkıyor öldürüyor. Oyundan da atılmıyor adam. En son 8-6 iken intikam almak için negevle tarayıp oyunun en doruk noktasında öldürdüm. AWP'liyi aldım diğerini ping farkından vuramadım geçti gitti. Yeniden doğunca AWP ile bana nişan alınca tedirgin oldum. Maçta çok emek verdim berabere olmasını istemiyorum. Adam ilerlememi bekliyor öldürmek için. Ben de birkaç saniye bekliyip kafasına revolver ile sıkınca 7 gün ban yedim.
Ya o kadar gına geldi ki artık bu oyunbozanlardan hilelerden. Defalarca alt+F4 çekmekten nasıl bıktım anlatamam. Adam üstüne basa basa hileyim diyor. kimisini VAC tespit edip alt tarafa not düşüyor ama oyundan atmıyor. Şimdi 7 gün boyunca bu boş sebep yüzünden bekleyeceğim. Yok mu Valve desteğe ticket falan yollasam da durumu inceleseler kaldırsalar. Diğer forumlarda okuduğumda haklı olarak herkes iyi oluyor demiş ban yiyenlere. Şimdi burada benim suçum neydi ben masumca oyunumu oynuyordum.
Varsa bir çözümü rica ediyorum gerçekten aşırı sıkılmaya başladım bu durumdan.

Ya o kadar gına geldi ki artık bu oyunbozanlardan hilelerden. Defalarca alt+F4 çekmekten nasıl bıktım anlatamam. Adam üstüne basa basa hileyim diyor. kimisini VAC tespit edip alt tarafa not düşüyor ama oyundan atmıyor. Şimdi 7 gün boyunca bu boş sebep yüzünden bekleyeceğim. Yok mu Valve desteğe ticket falan yollasam da durumu inceleseler kaldırsalar. Diğer forumlarda okuduğumda haklı olarak herkes iyi oluyor demiş ban yiyenlere. Şimdi burada benim suçum neydi ben masumca oyunumu oynuyordum.
Varsa bir çözümü rica ediyorum gerçekten aşırı sıkılmaya başladım bu durumdan.